Services.

Strategie

De successtory van

VTC.

Hijs geweldig.

Het verticaal transportcentrum is een opleidingsinstituut in de hoogte. Met doeltreffende en praktijkgerichte opleidingen voor kraanmachinisten bieden ze scholing en cursussen voor de volledige sector en daar zijn ze marktleider in.

Voor de sector zijn er weinig beurzen en bijeenkomsten en was er een sterke behoefte om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen van de nieuwste technieken en machines. Op het eigen terrein van VTC hebben we een open dag georganiseerd met meer dan 30 standhouders en hebben we een opkomst gerealiseerd van meer dan 600 personen.

Bijzonder eventconcept

VIP avond

Live beursvloer

Verticaal transport.

VTC

Een fijne samenwerking met mensen die er echt verstand van hebben. Daardoor konden wij de organisatie van het event met een gerust hart aan ze overdragen.

Event op grote hoogte.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

We hebben een live beursvloer gecreëerd waar meer dan 30 standhouders stonden om de nieuwste ontwikkelingen te tonen. Een geweldige view over het terrein met waanzinnig grote machines en apparaten. Daarnaast was er een food- en kidsplein. In de middag werden er diverse presentaties en workshops gegeven en aansluitend was er voor de standhouders en de VVT leden een speciale VIP-avond, met een feestelijke en culinaire invulling.

Team Youngwise heeft het eventconcept, volledige eventorganisatie en aankleding van het terrein gerealiseerd. Daarnaast creëerden we de eventsite, de promotie van het event en het uitnodigingstraject.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

Bos Dynamics.

Cor-Albert Bos

Deze dynamische logistiek dienstverlener is letterlijk een verlengstuk voor haar opdrachtgevers. Met 100 enthousiaste medewerkers werkt Bos Dynamics dagelijks in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Engeland. De lat ligt hoog als het gaat om performance, automatisering en kwaliteit.

Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Edwin Schrass

Het gerenommeerde Ziekenhuis Gelderse Vallei gevestigd in het de Foodvalley Regio, is koploper op het gebied van voeding, beweging en slaap. Dagelijks geven zij met alle teams en afdelingen de meest optimale zorg en dat doen zij met liefde.

Jurato.

Christiaan Kramer

Dit zijn de dealmakers, legal project managers, sparringspartners voor ondernemers op topniveau of gewoon slimme bedrijfsjuristen. Met een strategische blik houden zij de toekomst van de ondernemer in het vizier. Wanneer je gerenommeerde klanten bedient en juridisch complexe zaken voor elkaar bokst, dan spreek je van een next level organisatie.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!