De successtory van

VTC.

Hijs geweldig.

Het verticaal transportcentrum is een opleidingsinstituut in de hoogte. Met doeltreffende en praktijkgerichte opleidingen voor kraanmachinisten bieden ze scholing en cursussen voor de volledige sector en daar zijn ze marktleider in.

Voor de sector zijn er weinig beurzen en bijeenkomsten en was er een sterke behoefte om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen van de nieuwste technieken en machines. Op het eigen terrein van VTC hebben we een open dag georganiseerd met meer dan 30 standhouders en hebben we een opkomst gerealiseerd van meer dan 600 personen.

Bijzonder eventconcept

VIP avond

Live beursvloer

Verticaal transport.

VTC

Een fijne samenwerking met mensen die er echt verstand van hebben. Daardoor konden wij de organisatie van het event met een gerust hart aan ze overdragen.

Event op grote hoogte.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

We hebben een live beursvloer gecreëerd waar meer dan 30 standhouders stonden om de nieuwste ontwikkelingen te tonen. Een geweldige view over het terrein met waanzinnig grote machines en apparaten. Daarnaast was er een food- en kidsplein. In de middag werden er diverse presentaties en workshops gegeven en aansluitend was er voor de standhouders en de VVT leden een speciale VIP-avond, met een feestelijke en culinaire invulling.

Team Youngwise heeft het eventconcept, volledige eventorganisatie en aankleding van het terrein gerealiseerd. Daarnaast creëerden we de eventsite, de promotie van het event en het uitnodigingstraject.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

VST Telecom & ICT.

Wim van Silfhout

Weten waar het in het maken van contact echt om draait; het aangaan van een betrouwbare verbinding met elkaar. Dat is waarom VST zorgt voor de best bereikbare werkplek op het gebied van zakelijke telefonie, ICT-diensten en het inrichten ervan. Als excellent partner van KPN zorgen zij voor dienstverlening en service op het hoogte niveau.

VTC.

Verticaal transport

Het verticaal transportcentrum is een opleidingsinstituut in de hoogte. Met doeltreffende en praktijkgerichte opleidingen voor kraanmachinisten bieden ze scholing en cursussen voor de volledige sector en daar zijn ze marktleider in.

De Pelletman.

Johnny Bos

Pelletkachels zijn ideaal voor de koude wintermaanden. Met de Zweedse pelletkorrels van de Pelletman ben je verzekerd van A1 topkwaliteit. Het beste naaldhout zorgt voor een langere verbrandingsduur en minder rookontwikkeling. Zo zorgen zij dat iedereen er lekker warmpjes bij zit.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!