Services.

Strategie

Onze services.

We make you ready for impact

Als impact marketingbureau weten wij hoe jij resultaat behaalt met marketing. Wij zorgen dat je opvalt en we zetten jouw potentiële klant in beweging. Met onze strategische aanpak laten wij jouw bedrijf groeien. Jouw ambities zijn onze marketingdrive.

Strategie.

Het belangrijkste startpunt van succes is een krachtige strategie. Met onze impact marketing sessie tillen wij jouw bedrijf naar een hoger plan. We vertellen jouw echte verhaal en we positioneren jouw bedrijf als merk met autoriteit. Zo zorgen we samen voor een sterke connectie met jouw droomklant.

Merkstrategie

Succesvolle bedrijven hebben een plan. Met een duidelijke marktpositionering en een heldere merkidentiteit word je een merk van betekenis en onderscheiden we jou van de rest. In een gezamenlijke creatieve sessie zetten we een stip op de horizon. Met onze impact marketingmethode positioneren we jouw merk op een unieke manier.

Brandstory

Wij geloven dat een sterk merkverhaal jouw bedrijf van betekenis maakt. We vertalen jouw merkidentiteit naar een unieke brandstory met de juiste tone of voice. Ieder woord is raak, doordacht en vooral helder. Jouw doelgroep herkent, ervaart, beleeft en komt in actie. Dat is de kracht van de juiste boodschap.

Customer Journey

De reis die jouw droomklant maakt, vanaf eerste contactmoment tot aan de klantrelatie, moet perfect zijn. In alle fases van deze reis vertellen we jouw verhaal, nemen we bezwaren weg, maken we enthousiast en bouwen we aan vertrouwen. Er is maar één doel: jouw klant een fan voor het leven maken!

Branding.

Jouw merkidentiteit geven we visueel vorm, zodat jouw merkwaarden perfect weerspiegelen en de strategie tot leven komt. De eerste indruk moet namelijk de beste zijn!

Brand design

Een sterk design laat jouw bedrijf opvallen en vergroot je herkenbaarheid. Onze designers ontwerpen met enthousiasme de visuele identiteit van jouw bedrijf. Van logodesign en huisstijl tot aan marketingmiddelen die de branding van je bedrijf vormgeven.

Creatief concept

Wij laten jouw brand design tot leven komen in een origineel campagne concept, met opvallende visuals en aansprekende content. Het creatieve concept is de doorvertaling van jouw huisstijl in bijvoorbeeld een campagne thema of event huisstijl. Het gaat allemaal om de beleving en de impact die je maakt.

Website

Wat jij wilt is een website die voor jou werkt en strategisch de bezoeker aan de hand meeneemt richting conversie. Onze specialiteit is lead genererende websites, met een krachtig design, waanzinnig mooie visuele techniek en eenvoudig te onderhouden.

Bedrijfsfilm

Beelden zeggen meer dan woorden. Onze bedrijfsfilms tonen jouw brandstory op een filmische wijze met een ijzersterke boodschap. Het is een super effectief middel om de kijker te raken, te informeren en zelfs aan te zetten tot actie.

Impact.

Met de impact marketing campagne zetten we de doelgroep aan tot actie. Dit is de stap waar alles samenkomt, want ontwerpen die alleen mooi zijn verkopen niet. Daarom is de impact marketing campagne een slagvaardig actieplan, zodat je rendement behaalt uit de marketing inspanningen. Wij gaan voor niets minder dan leads, conversie en succes!

Campagne

We zetten effectieve campagnes in om jouw doel te bereiken, want met alleen het vertellen van je verhaal kom je er niet. Je moet de doelgroep activeren en ze fan maken van jouw bedrijf. Dit kan met zowel online als offline middelen. Wij weten de juiste middelenmix in te zetten, zoals social media advertising, SEO en SEA.

Leadgeneratie

Met een goed gebouwde leadgenerator blijf je resultaat genereren. Wij bouwen geautomatiseerde salesfunnels en campagnes die niets anders doen dan leads genereren voor jouw business. Daarnaast creëren we een saleskit die jouw lead in no time klant maakt. Je zult versteld staan wat onze leadgenerators doen voor de groei van jouw onderneming.

Employee marketing

Het vinden van goed personeel is een kwestie van een krachtig strategisch marketingplan, waardoor jij zichtbaar bent in de markt van werkzoekers. Onze methode zorgt ervoor dat je aantrekkelijk bent voor nieuwe werknemers en dat ze snel gaan solliciteren. De juiste mensen op de vloer zorgen voor succes in je organisatie en dat weten wij als geen ander.

Corporate events

Een event is het krachtigste marketingmiddel om je doelgroep van hart tot hart te bereiken. Niets is effectiever dan ze mee te nemen in een live beleving van jouw brand. Onze specialiteit is het realiseren van buitengewoon trotsmakende, spraakmakende en betekenisvolle events die jouw verhaal vertellen. Wij maken van jouw opening, jubileum of bedrijfspresentatie een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn onze klanten.

Cases en tevreden
opdrachtgevers

Dit zijn onze klanten.

Cases en tevreden opdrachtgevers

Maak ook impact
met je marketing.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.