Services.

Strategie

Wij zijn Youngwise.

Het impact marketingbureau voor echte ondernemers

Jouw salesdoel is onze marketingdrive, PUNT. Wij geloven niet in passieve creativiteit. Wij gaan voor marketing met impact. Onze doordachte strategie, creatieve studio en marketingcampagnes zorgen voor conversie, leads en rendement.

Team Youngwise is jouw creatieve denktank van strategische denkers en enthousiaste doeners. We zijn hecht, houden van gezelligheid en we worden uitermate blij van onze geweldige klanten. Graag stellen wij onszelf aan je voor.

Lisette.

Ondernemer en business strateeg

Met haar brede visie is zij sparringspartner voor vele ondernemers. Met haar strategische aanpak gaat ze recht op het doel af, onderbouwt dit met de meest creatieve ideeën voor campagnes, films en events. De waarde die ze voor haar klantrelaties creëert, zorgen voor jarenlange samenwerkingen. Lisette kun je herkennen aan haar big smile, snelle grappen en oog voor de medemens. Oja, en ze houdt van winnen!

#strateeg #marketing #film #campagne #events

Laura.

Projectmanager marketing & events

Als projectmanager zorgt ze dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dit multi-talent organiseert alles! Van marketingcampagne tot aan event, geen deadline ontgaat haar en haar opdrachtgevers dragen haar op handen. Laura zorgt er namelijk altijd voor dat iedereen blij en tevreden is. Dat geldt voor klanten en leveranciers, maar ook voor ons als team. Haar kenmerk: pixelperfecte ogen en niets ontgaat haar.

#events #marketing #pixelperfect #tennis

Fianne.

Marketingstrateeg & projectmanager

In de huid kruipen van de doelgroep en dit samenbrengen met het verhaal van jou als bedrijf, dat is de specialiteit van Fianne. De strategie bepalen en daarna de uitrol naar de uitvoering is in goede handen bij haar. Zij zorgt voor de inzet van de meest effectieve marketingtools waarbij online één van haar specialiteiten is. Haar creatieve ideeën en gedreven persoonlijkheid maakt dat opdrachtgevers dol op haar zijn.

#strateeg #marketing #onlinemarketing #paarden

Thomas.

Multimedia designer

De mooiste concepten vloeien uit zijn handen. Thomas ademt één en al creativiteit en dat zie je terug in zijn schetsen en ontwerpen. Zijn visual brandings zijn spot on en hij weet dit feilloos conceptueel door te vertalen in alle marketingmiddelen. Websites designt hij vanuit de user experience en zijn specialiteit is dat hij altijd onze trendwatcher is op het gebied van nieuwste design en technieken. Zijn woordgrappen met een Brabantse tongval is wat ‘ons’ Thomas typeert.

#designer #creatie #multimedia #brabant

Reico.

Multimedia designer

Dit creatieve multi-talent gebruikt zijn skills om de brandvoice van ieder project waanzinnig mooi vorm te geven. Je kunt van Reico ontwerpen van campagnes, websites tot complete huisstijlen verwachten, en nog veel meer! Voor Reico is niets te gek. Hij blinkt uit in het maken van award winnende video’s. Van één van zijn opdrachtgevers kreeg hij zelfs een 10 en won hij een Oscar! Hij wordt gewaardeerd om zijn nuchterheid en vriendelijkheid.

#multimedia #filmmaker #creatie #AI

Lennert.

Marketing assistent

Deze aanpakker is breed opgeleid; een Fast Forward trainee met een achtergrond in Sportmarketing en Commerciële Economie. Zijn oog voor detail en veelzijdige kennis van marketing zorgen dat projecten soepel uit zijn vingers komen. Zijn open houding en vrolijkheid zorgen dat hij met iedereen kan samenwerken.

#marketing #trainee #voetbal

Lua.

Chef vrolijkheid

Deze leuke dame neemt haar dagelijkse taak super serieus, want zij is verantwoordelijk voor een heleboel vrolijkheid en gezelligheid bij ons op kantoor. Met een hoop geblaf verwelkomt ze iedere bezoeker. Niet te missen, maar ze bedoelt het echt goed. Als kantoorhond heeft Lua elke dag een meeting. Ze gaat dan met de wandelclub op pad en komt vol inspiratie terug.

#kantoorhond #happy #kaas

Lua.

Chef vrolijkheid

Deze leuke dame neemt haar dagelijkse taak super serieus, want zij is verantwoordelijk voor een heleboel vrolijkheid en gezelligheid bij ons op kantoor. Met een hoop geblaf verwelkomt ze iedere bezoeker. Niet te missen, maar ze bedoelt het echt goed. Als kantoorhond heeft Lua elke dag een meeting. Ze gaat dan met de wandelclub op pad en komt vol inspiratie terug.

#kantoorhond #happy #kaas

Het winnende team
voor jouw succes.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je
gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!