Services.

Strategie

De successtory van

Jacomij.

Event experience van de hoogste klasse.

Recycling is their DNA. Recourses are limited, but the ideas of Jacomij not! Deze internationale organisatie is gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking van edelmetalen.

Het productaanbod en verwerkingsmethoden zijn innovatief en op hoogste niveau. Dit topteam van 45 mensen werkt dagelijks met hart en ziel voor het hoogste en meest innovatieve productaanbod, waardoor ze al decennia wereldwijd een groot aanzien hebben.

Next level event concept

650 (inter-) nationale gasten

Totaal beleving voor de gasten

Erik van den Heuvel.

Jacomij

Youngwise weet met de juiste dosis vitamine C & E (CREATIVITEIT & ENERGIE BOOST) ons bedrijf te motiveren het beste uit onszelf te halen, en daarom sinds jaar & dag ons op een unieke manier op de kaart te zetten.

Celebration is gold.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Het 50-jarig jubileum van deze wereldmarktspeler in de non-ferro metalen & minor metals recycling moest alle voorgaande evenementen overtreffen. Voor de 650 klanten vanuit de hele wereld staan de Jacomij events hoog aangeschreven: ‘dat wil je niet missen’. De lat lag hoog, zeker omdat we bij alle voorgaande evenementen de afgelopen 10 jaar al zulke grootse eventconcepten hadden neergezet. Het doel was duidelijk; alles overtreffen, buitengewoon verrassen, de trotsheid van 50 jaar tonen, onderscheidend zijn en vooral ook het familiegevoel overbrengen.

Midden tussen de eigen materialen van het bedrijf in een hal zo groots en hoog, was onze eventdome. Weergaloze acts vanuit de hele wereld stonden op 5 stages, kwamen uit de lucht en dansten op de muur. De robuuste bedrijfshal bouwden we om tot sprankelende evenement locatie. Onze eventstylisten richtten de grootse ruimte in tot een adembenemende feestzaal met mooie insta-waardige aankleding. De theaterdoeken, techniek, bijzondere decorbouw en grootse bloemdecoraties maakten de beleving af. De eventstyling moest zorgen voor de eerste wow-factor. Alles in de eventvormgeving was volgens het sparkle concept.

Vanaf binnenkomst van de gasten was het totale programma minutieus geregisseerd. Alle internationaal en/of award winning acts waren gecustomized. De JCMY show vertelde het verhaal van deze bijzondere organisatie en deze storyline werd ondersteund met op maat gemaakte content, geprojecteerd op waanzinnige projectieschermen van in totaal 50 meter.

De totale productie lag in handen van het team Youngwise. Voor de show maakten wij de beeldproductie met animaties. Ook werd de aftermovie door ons filmteam geproduceerd. In de aanloop naar het event toe hebben wij eveneens een pop-up uitnodiging gemaakt. De gasten konden zich inschrijven via de speciaal door ons ontwikkelde eventsite. Met deze eventsite kon men zich niet alleen inschrijven, maar kon als extra service ook een hotelkamer geboekt worden. Van A tot Z een productie waarin alle elementen van de live communicatie van Youngwise tot uiting kwamen en het was weer een groot feest om dit te mogen doen voor deze bijzondere opdrachtgever.

Het resultaat: de verwachtingen zijn wederom enorm overtroffen en we hebben de gasten meegenomen in een all over Jacomij beleving.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Eventsite

Uitnodiging

Uitnodigingstraject

Signing stage

Event content

Aftermovie

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

NEON.

Een netwerk voor en door ondernemers

NEON is het netwerk voor en door ondernemers en bedrijven in de agro en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot producenten. NEON gelooft dat een netwerk met aandacht voor ondernemerschap en het leren van elkaar de sector als geheel sterker maakt.

Jacomij.

Erik van den Heuvel

Recycling is their DNA. Recourses are limited, but the ideas of Jacomij not! Deze internationale organisatie is gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking van edelmetalen.

Van de Hoef Logistiek.

Johnny Bos

Als specialist in service transport, vervoeren de toppers van Van de Hoef Logistiek alle buitenmaatse stukgoederen alsof het van henzelf is. De hoge service en snelle afhandeling, daar staan ze om bekend. Net zoals de vriendelijkheid van de chauffeur; zij zijn immers de laatste schakel tot de klant.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!