De successtory van

NEON.

Netwerk voor en door food ondernemers.

NEON is het netwerk voor en door ondernemers en bedrijven in de agro en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot producenten. NEON gelooft dat een netwerk met aandacht voor ondernemerschap en het leren van elkaar de sector als geheel sterker maakt.

Als moderator van NEON zijn wij de drijvende kracht achter de community, online nieuwsmagazine en de events. Onze opdracht is een sterke community creëren, ondernemers een podium te geven en te inspireren met de artikelen en events te organiseren om de verbinding tot stand te brengen. De engagement groeit jaar na jaar. NEON is zowel online als offline dé place to be.

+ 500 ondernemersnetwerk

Inspirerende online community

Offline verbindende events

Een netwerk voor en door ondernemers.

NEON

Zichtbaarheid x vertrouwen x actie op het juiste moment = rendement

Verbinding in de food.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Hoe verschillend de ondernemers onderling ook zijn, wat hen verbindt is food en ondernemerschap. In onze strategie vormt dit de basis van alles wat we doen. Onze brandvoice is eigenwijs, direct en gericht op de connectie met elkaar. De events geven de bezoekers inspiratie in de vorm van krachtige talks waarmee we braincandies geven. Met onze blind beets (hapjes waarvan je niet weet wat je eet) en burning question cards zorgen we voor conversation starters.

Als online moderater zetten we het food ondernemerschap op een podium en verbinden we de community door lekker pittig geschreven artikelen. We zorgen voor de dagelijkse moderation in het netwerk en aansprekende campagnes. Daarnaast maken we films van de events en interviews en hebben we een succesvolle podcast gemaakt: “stinger food sessions’. Dit is een netwerk dat staat; ondernemers weten elkaar online en real life te vinden!

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Website

Artikelen

Event signing

Films

Podcast

Activatie

Werving . Salescampagne . Leadgeneration . Conversie

Event werving

Het bouwen van een community, actief aanwezig zijn op de social media kanalen en nieuwsbrieven zorgde voor volle zalen tijdens de events.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

VST Telecom & ICT.

Wim van Silfhout

Weten waar het in het maken van contact echt om draait; het aangaan van een betrouwbare verbinding met elkaar. Dat is waarom VST zorgt voor de best bereikbare werkplek op het gebied van zakelijke telefonie, ICT-diensten en het inrichten ervan. Als excellent partner van KPN zorgen zij voor dienstverlening en service op het hoogte niveau.

NEON.

Een netwerk voor en door ondernemers

NEON is het netwerk voor en door ondernemers en bedrijven in de agro en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot producenten. NEON gelooft dat een netwerk met aandacht voor ondernemerschap en het leren van elkaar de sector als geheel sterker maakt.

Ekris.

De sportieve BMW dealer

Met vestigingen in Flevoland, Gelderland, Utrecht, Limburg is Ekris bij far de bekendste BMW-dealer van Nederland. Het familiebedrijf werd opgericht in 1939 en tot op de dag van vandaag klopt het BMW-hart nog steeds op volle toeren voor de nieuwste modellen & classics. Met een uiterst professioneel team bouwen zij dagelijks aan zeer krachtige klantrelaties.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!