Services.

Strategie

De successtory van

NEON.

Netwerk voor en door food ondernemers.

NEON is het netwerk voor en door ondernemers en bedrijven in de agro en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot producenten. NEON gelooft dat een netwerk met aandacht voor ondernemerschap en het leren van elkaar de sector als geheel sterker maakt.

Als moderator van NEON zijn wij de drijvende kracht achter de community, online nieuwsmagazine en de events. Onze opdracht is een sterke community creëren, ondernemers een podium te geven en te inspireren met de artikelen en events te organiseren om de verbinding tot stand te brengen. De engagement groeit jaar na jaar. NEON is zowel online als offline dé place to be.

+ 500 ondernemersnetwerk

Inspirerende online community

Offline verbindende events

Een netwerk voor en door ondernemers.

NEON

Zichtbaarheid x vertrouwen x actie op het juiste moment = rendement

Verbinding in de food.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Hoe verschillend de ondernemers onderling ook zijn, wat hen verbindt is food en ondernemerschap. In onze strategie vormt dit de basis van alles wat we doen. Onze brandvoice is eigenwijs, direct en gericht op de connectie met elkaar. De events geven de bezoekers inspiratie in de vorm van krachtige talks waarmee we braincandies geven. Met onze blind beets (hapjes waarvan je niet weet wat je eet) en burning question cards zorgen we voor conversation starters.

Als online moderater zetten we het food ondernemerschap op een podium en verbinden we de community door lekker pittig geschreven artikelen. We zorgen voor de dagelijkse moderation in het netwerk en aansprekende campagnes. Daarnaast maken we films van de events en interviews en hebben we een succesvolle podcast gemaakt: “stinger food sessions’. Dit is een netwerk dat staat; ondernemers weten elkaar online en real life te vinden!

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Website

Artikelen

Event signing

Films

Podcast

Activatie

Werving . Salescampagne . Leadgeneration . Conversie

Event werving

Het bouwen van een community, actief aanwezig zijn op de social media kanalen en nieuwsbrieven zorgde voor volle zalen tijdens de events.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

Bos Dynamics.

Cor-Albert Bos

Deze dynamische logistiek dienstverlener is letterlijk een verlengstuk voor haar opdrachtgevers. Met 100 enthousiaste medewerkers werkt Bos Dynamics dagelijks in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Engeland. De lat ligt hoog als het gaat om performance, automatisering en kwaliteit.

Jacomij.

Erik van den Heuvel

Recycling is their DNA. Recourses are limited, but the ideas of Jacomij not! Deze internationale organisatie is gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking van edelmetalen.

Jurato.

Christiaan Kramer

Dit zijn de dealmakers, legal project managers, sparringspartners voor ondernemers op topniveau of gewoon slimme bedrijfsjuristen. Met een strategische blik houden zij de toekomst van de ondernemer in het vizier. Wanneer je gerenommeerde klanten bedient en juridisch complexe zaken voor elkaar bokst, dan spreek je van een next level organisatie.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!