De successtory van

Van de Hoef Logistiek.

Meer dan alleen verzenden.

Als specialist in service transport, vervoeren de toppers van Van de Hoef Logistiek alle buitenmaatse stukgoederen alsof het van henzelf is. De hoge service en snelle afhandeling, daar staan ze om bekend. Net zoals de vriendelijkheid van de chauffeur; zij zijn immers de laatste schakel tot de klant.

Met Van de Hoef Logistiek hebben we een speciale band. Op strategisch niveau sparren we al jaren met elkaar en zetten we de sales doelen om in concrete plannen. Dat dit impact heeft gehad op de organisatie staat vast. De teller staat nu op € 3 mio meer omzet en dagelijks loopt dit verder door.

Strategische identiteit

Impact organisatie

Vele nieuwe medewerkers

Johnny Bos.

Van de Hoef Logistiek

Dit team weet waar ze het over hebben en wat ze doen. Het is gigantisch welk resultaat het mij heeft opgeleverd. En ook nog een gezellig club mensen!

Buitenmaatse marketing met effect.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Deze ambitieuze ondernemer was letterlijk uit z’n oude brandstrategy gegroeid. Hoog tijd voor een nieuwe propositie en uitstraling om de identiteit van deze organisatie tot uiting te laten komen. Voor de start hebben we bestaande klanten geïnterviewd zodat we de unique selling points en de general asking points konden ophalen. Het resultaat was een mensgerichte aanpak waarbij het unieke serviceconcept speciaal gefocust is op de webshops met buitenmaatse goederen.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Signing pand

Door de enorme groei is het bedrijf letterlijk uit het gebouw gegroeid. Ook het nieuwe aangebouwde gedeelte van het pand is voorzien van de nieuwe stijl. Het is niet te missen als je aan komt rijden!

Signing vrachtwagens

Een rijdend visitekaartje, dat zijn de vrachtwagens en bestelbussen van Van de Hoef Logistiek. Duidelijke en herkenbare signing zorgen voor een vele toetermomenten onderweg.

Activatie

Werving . Salescampagne . Leadgeneration . Conversie

Kerstbomen actie

Hoe val je nu op bij ondernemers die buitenmaatse goederen verkopen? Dan stuur je met kerst een kerstboom die uit zijn verpakking valt! Deze salesactie heeft veel oooh’s en aah’s opgeleverd, en het belangrijkste: afspraken met nieuwe klanten.

Employeemarketing

Vrachtwagenchauffeurs, loodsmedewerkers of nieuwe collega’s op kantoor, voor Van de Hoef mogen wij steeds opnieuw nieuwe collega’s werven. Door de juiste tone of voice in vacatures, goede landingspagina’s en knallende advertenties worden die ook steeds gevonden!

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Kerstbomen actie Hoe val je nu op bij ondernemers die buitenmaatse goederen verkopen? Dan stuur je met kerst een kerstboom die uit zijn verpakking valt! Deze salesactie heeft veel oooh’s en aah’s opgeleverd en het belangrijkste afspraken met nieuwe klanten.

Bekijk ook onze andere cases.

Crossbow Coffee.

Henk van der Weijden

Goede koffie is de kickstarter van een werkdag en de energiemotor binnen elk bedrijf. Met een eigen melange aan zelf gebrande koffiebonen is Crossbow Coffee de beste keus voor bedrijven die gaan voor kwaliteit.

Restore.

Cees Koenraad

Iedereen met een duurzame gedachte, mensen met een kleine beurs of unieke koopjesjagers kent Restore. De plek waar spullen een tweede leven krijgen en waar werkgelegenheid wordt geboden aan een mooie groep met mensen. Een hartverwarmende organisatie uit onze regio.

Progenta.

Marijn van Dijkhuizen & Monique Zuure

Deze vloerspecialisten staan ruim 30 jaar aan de absolute top als het gaat om optimaal onderhouden van vloeren wereldwijd. De innovatieve aanpak van Progenta zorgt ervoor dat een vloer 5 tot 7 jaar langer meegaat en is dus enorm duurzaam.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!