De successtory van

Van de Hoef Logistiek.

Meer dan alleen verzenden.

Als specialist in service transport, vervoeren de toppers van Van de Hoef Logistiek alle buitenmaatse stukgoederen alsof het van henzelf is. De hoge service en snelle afhandeling, daar staan ze om bekend. Net zoals de vriendelijkheid van de chauffeur; zij zijn immers de laatste schakel tot de klant.

Met Van de Hoef Logistiek hebben we een speciale band. Op strategisch niveau sparren we al jaren met elkaar en zetten we de sales doelen om in concrete plannen. Dat dit impact heeft gehad op de organisatie staat vast. De teller staat nu op € 3 mio meer omzet en dagelijks loopt dit verder door.

Strategische identiteit

Impact organisatie

Vele nieuwe medewerkers

Johnny Bos.

Van de Hoef Logistiek

Dit team weet waar ze het over hebben en wat ze doen. Het is gigantisch welk resultaat het mij heeft opgeleverd. En ook nog een gezellig club mensen!

Buitenmaatse marketing met effect.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Deze ambitieuze ondernemer was letterlijk uit z’n oude brandstrategy gegroeid. Hoog tijd voor een nieuwe propositie en uitstraling om de identiteit van deze organisatie tot uiting te laten komen. Voor de start hebben we bestaande klanten geïnterviewd zodat we de unique selling points en de general asking points konden ophalen. Het resultaat was een mensgerichte aanpak waarbij het unieke serviceconcept speciaal gefocust is op de webshops met buitenmaatse goederen.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Signing pand

Door de enorme groei is het bedrijf letterlijk uit het gebouw gegroeid. Ook het nieuwe aangebouwde gedeelte van het pand is voorzien van de nieuwe stijl. Het is niet te missen als je aan komt rijden!

Signing vrachtwagens

Een rijdend visitekaartje, dat zijn de vrachtwagens en bestelbussen van Van de Hoef Logistiek. Duidelijke en herkenbare signing zorgen voor een vele toetermomenten onderweg.

Activatie

Werving . Salescampagne . Leadgeneration . Conversie

Kerstbomen actie

Hoe val je nu op bij ondernemers die buitenmaatse goederen verkopen? Dan stuur je met kerst een kerstboom die uit zijn verpakking valt! Deze salesactie heeft veel oooh’s en aah’s opgeleverd, en het belangrijkste: afspraken met nieuwe klanten.

Employeemarketing

Vrachtwagenchauffeurs, loodsmedewerkers of nieuwe collega’s op kantoor, voor Van de Hoef mogen wij steeds opnieuw nieuwe collega’s werven. Door de juiste tone of voice in vacatures, goede landingspagina’s en knallende advertenties worden die ook steeds gevonden!

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Kerstbomen actie Hoe val je nu op bij ondernemers die buitenmaatse goederen verkopen? Dan stuur je met kerst een kerstboom die uit zijn verpakking valt! Deze salesactie heeft veel oooh’s en aah’s opgeleverd en het belangrijkste afspraken met nieuwe klanten.

Bekijk ook onze andere cases.

Van de Hoef Logistiek.

Johnny Bos

Als specialist in service transport, vervoeren de toppers van Van de Hoef Logistiek alle buitenmaatse stukgoederen alsof het van henzelf is. De hoge service en snelle afhandeling, daar staan ze om bekend. Net zoals de vriendelijkheid van de chauffeur; zij zijn immers de laatste schakel tot de klant.

Ekris.

De sportieve BMW dealer

Met vestigingen in Flevoland, Gelderland, Utrecht, Limburg is Ekris bij far de bekendste BMW-dealer van Nederland. Het familiebedrijf werd opgericht in 1939 en tot op de dag van vandaag klopt het BMW-hart nog steeds op volle toeren voor de nieuwste modellen & classics. Met een uiterst professioneel team bouwen zij dagelijks aan zeer krachtige klantrelaties.

De Vree & Sliepen.

Ted van der Netten van Stigt

Bouwen op het hoogste niveau, dat is wat De Vree en Sliepen doet in de regio Rivierenland. Of ze nu nieuwbouw realiseren of een bestaand gebouw renoveren, alles is van waarde en dat doen zij al vanaf 1889 met hart en ziel.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!