Services.

Strategie

De successtory van

Bos Dynamics.

Partnership in logistics.

Deze dynamische logistiek dienstverlener is letterlijk een verlengstuk voor haar opdrachtgevers. Met 100 enthousiaste medewerkers werkt Bos Dynamics dagelijks in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Engeland. De lat ligt hoog als het gaat om performance, automatisering en kwaliteit.

Wanneer de aanvragen blijven binnenkomen, maar je kunt de juiste medewerkers niet vinden, dan heb je als bedrijf een groot probleem. Met onze employee marketing aanpak zijn we erin geslaagd om direct nieuwe medewerkers aan te trekken. En omdat de markt het vraagt, blijven wij dagelijks doorgaan met het vinden van de juiste mensen. Zo hebben we voor Bos Dynamics 5 nieuwe collega’s gevonden in een maand tijd!

Employee branding

Succesvolle campagnes

5 nieuwe collega’s in 1 maand

Cor-Albert Bos.

Bos Dynamics

Wat Youngwise heeft gedaan in korte tijd is geweldig. Vanaf het moment dat de campagnes startte kwamen vele sollicitaties binnen en konden we de juiste mensen aannemen. Daarmee was in een uitdagende tijd de bedrijfscontinuïteit verdergaand gewaarborgd.

Employee marketing met super resultaat.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Voor een goede employee marketingcampagne is het belangrijk dat de nieuwe collega’s enthousiast worden om te werken bij Bos Dynamics. Deze unieke employee points hebben we multimediaal ingezet om de doelgroep te trekken voor de verschillende functies.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Employee website

Teksten

Fotografie

Film

Activatie

Werving . Salescampagne . Leadgeneration . Conversie

Online marketingcampagne

De doelgroep was goed te vinden op social media. Door krachtige videobeelden werd de aandacht van de doelgroep getrokken. De grootste reactie kregen we op de retargeting campagne; mensen die al eens interesse hadden getoond werden daar op een leuke manier aangespoord om te solliciteren. Met een goed resultaat!

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

VTC.

Verticaal transport

Het verticaal transportcentrum is een opleidingsinstituut in de hoogte. Met doeltreffende en praktijkgerichte opleidingen voor kraanmachinisten bieden ze scholing en cursussen voor de volledige sector en daar zijn ze marktleider in.

Van de Hoef Logistiek.

Johnny Bos

Als specialist in service transport, vervoeren de toppers van Van de Hoef Logistiek alle buitenmaatse stukgoederen alsof het van henzelf is. De hoge service en snelle afhandeling, daar staan ze om bekend. Net zoals de vriendelijkheid van de chauffeur; zij zijn immers de laatste schakel tot de klant.

NEON.

Een netwerk voor en door ondernemers

NEON is het netwerk voor en door ondernemers en bedrijven in de agro en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot producenten. NEON gelooft dat een netwerk met aandacht voor ondernemerschap en het leren van elkaar de sector als geheel sterker maakt.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!