Services.

Strategie

De successtory van

Jurato.

Next level propositie voor juristen op topniveau.

Dit zijn de dealmakers, legal project managers, sparringspartners voor ondernemers op topniveau of gewoon slimme bedrijfsjuristen. Met een strategische blik houden zij de toekomst van de ondernemer in het vizier. Wanneer je gerenommeerde klanten bedient en juridisch complexe zaken voor elkaar bokst, dan spreek je van een next level organisatie.

Met de brand new propositie spreekt Jurato als autoriteit de taal van de ondernemer op het hoogste niveau. Deze strategische doorvertaling vind je o.a. op de splinternieuwe website die de primaire doelgroep volledig aanspreekt. Dit zorgt voor verhoging van het rendement binnen dit focusgebied.

Strategische transitie

Impact branding

Autoriteits- communicatie

Christiaan Kramer.

Jurato

Onze nieuwe uitstraling past volledig bij waar we staan in de markt en het zorgt dat onze boodschap krachtig wordt overgebracht.

Nieuwe strategie voor Jurato.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Tijdens de strategiesessies zijn we ingedoken op de merkidentiteit en de droomklant. Dit zorgde voor een transitie van de frisse jonge businessjurist naar de next level top juristen. De droomklant is vertaald in een persona en vanuit de customer journey zijn de middelen vormgegeven.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Vanuit de vernieuwde merkwaarden is de brand voice en brand personality opnieuw vormgegeven en vastgelegd in een brandbook. Bij het kleurgebruik, design, fonts, copy en fotografie hebben we de juiste vertaalslag gegeven waarbij je de autoriteit van Jurato direct in herkent.

Activatie

Werving . Salescampagne . Leadgeneration . Conversie

In de eerste fase richt Jurato zich voornamelijk op een brand campaign, zodat de zichtbaarheid in de markt vergroot zal worden. Hiermee trekken ze basis van kennis en personality de juiste doelgroep aan.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Website De website oogt krachtig, open en zakelijk. Het geeft je direct een indruk waar Jurato voor staat, met easy acces en activatie met de call to actions. Vanuit de informatiebehoefte van de persona is de website strategisch opgebouwd. De bezoeker wordt meegenomen in antwoord op vragen, we geven proof vanuit referenties en cases. En het allerbelangrijkste we tonen de vakteams en juristen waardoor de samenwerking een succes wordt.

Bekijk ook onze andere cases.

VTC.

Verticaal transport

Het verticaal transportcentrum is een opleidingsinstituut in de hoogte. Met doeltreffende en praktijkgerichte opleidingen voor kraanmachinisten bieden ze scholing en cursussen voor de volledige sector en daar zijn ze marktleider in.

Rodenburg.

Tim Rodenburg

Briljante bouwers van toonaangevende panden, klinieken en praktijken dat is Rodenburg. Wat ze anders maakt is een out of the box visie en een waanzinnig oog voor de opdrachtgever, waarbij sfeer en beleving voorop staat in het ontwerp.

Dental Adviseurs.

Tim Rodenburg

Bij het starten van een mondzorgpraktijk komt flink wat kijken. Speciaal voor de startende dentalist staan de adviseurs klaar met tips & tricks, zodat het starten een succes wordt.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!