De successtory van

Jurato.

Next level propositie voor juristen op topniveau.

Dit zijn de dealmakers, legal project managers, sparingspartners voor ondernemers op topniveau of gewoon slimme bedrijfsjuristen. Met een strategische blik houden zij de toekomst van de ondernemer in het vizier. Wanneer je gerenommeerde klanten bedient en juridisch complexe zaken voor elkaar bokst, dan spreek je van een next level organisatie.

Met de brand new propositie spreekt Jurato als autoriteit de taal van de ondernemer op het hoogste niveau. Deze strategische doorvertaling vind je o.a. op de splinternieuwe website die de primaire doelgroep volledig aanspreekt. Dit zorgt voor verhoging van het rendement binnen dit focusgebied.

Strategische transitie

Impact branding

Autoriteitscommunicatie

Christiaan Kramer.

Jurato

Onze nieuwe uitstraling past volledig bij waar we staan in de markt en het zorgt dat onze boodschap krachtig wordt overgebracht.

Nieuwe strategie voor Jurato.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Tijdens de strategiesessies zijn we ingedoken op de merkidentiteit en de droomklant. Dit zorgde voor een transitie van de frisse jonge businessjurist naar de next level top juristen. De droomklant is vertaald in een persona en vanuit de customer journey zijn de middelen vormgegeven.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Vanuit de vernieuwde merkwaarden is de brand voice en brand personality opnieuw vormgegeven en vastgelegd in een brandbook. Bij het kleurgebruik, design, fonts, copy en fotografie hebben we de juiste vertaalslag gegeven waarbij je de autoriteit van Jurato direct in herkent.

Activatie

Werving . Salescampagne . Leadgeneration . Conversie

In de eerste fase richt Jurato zich voornamelijk op een brand campaign, zodat de zichtbaarheid in de markt vergroot zal worden. Hiermee trekken ze basis van kennis en personality de juiste doelgroep aan.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Website De website oogt krachtig, open en zakelijk. Het geeft je direct een indruk waar Jurato voor staat, met easy acces en activatie met de call to actions. Vanuit de informatiebehoefte van de persona is de website strategisch opgebouwd. De bezoeker wordt meegenomen in antwoord op vragen, we geven proof vanuit referenties en cases. En het allerbelangrijkste we tonen de vakteams en juristen waardoor de samenwerking een succes wordt.

Bekijk ook onze andere cases.

Restore.

Cees Koenraad

Iedereen met een duurzame gedachte, mensen met een kleine beurs of unieke koopjesjagers kent Restore. De plek waar spullen een tweede leven krijgen en waar werkgelegenheid wordt geboden aan een mooie groep met mensen. Een hartverwarmende organisatie uit onze regio.

De Pelletman.

Johnny Bos

Pelletkachels zijn ideaal voor de koude wintermaanden. Met de Zweedse pelletkorrels van de Pelletman ben je verzekerd van A1 topkwaliteit. Het beste naaldhout zorgt voor een langere verbrandingsduur en minder rookontwikkeling. Zo zorgen zij dat iedereen er lekker warmpjes bij zit.

Modelec.

Sergio Alonso

Maak kennis met de service netwerkspecialisten, die IT en OT betrouwbaar, kwalitatief en veilig weten te verbinden. Modelec is actief in de meest robuuste marktsegmenten zoals transport, energie, watermanagement, beveiliging & maritiem. In deze sectoren zijn bedrijfszekerheid, continuïteit en cybersecurity de grote gemene delers zijn.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve idee├źn met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!