Services.

Strategie

De successtory van

Rodenburg.

Een vak apart.

Briljante bouwers van toonaangevende panden, klinieken en praktijken dat is Rodenburg. Wat ze anders maakt is een out of the box visie en een waanzinnig oog voor de opdrachtgever, waarbij sfeer en beleving voorop staat in het ontwerp.

Al jaren vormen wij voor alle drie de Rodenburg bedrijven de business sparringpartner. We zetten bedrijfsdoelen om in strategische marketingplannen waarmee we impact maken. Resultaat is optimale zichtbaarheid in de markt en campagnes waarmee rendement gemaakt wordt.

Sparringpartner

Marketing met rendement

Impact beursstand: 80 geïnteresseerde, 9 concrete aanvragen

Tim Rodenburg.

Rodenburg

De kracht van Youngwise is dat je nooit krijgt wat je vraagt, maar je krijgt wat je nodig hebt. Resultaat is toch uiteindelijk wat je als ondernemer wilt en dat is exact wat je van dit stel mooie mensen krijgt.

Bouwers van resultaat.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Iedere klantreis begint bij een droom. In gedachten zie je het eindresultaat voor je, maar je wilt niet denken aan wat er allemaal moet gebeuren. Rodenburg snapt dit. Zij zijn de expert en zorgen ervoor dat de droom wordt gerealiseerd. In onze strategie positioneren we Rodenburg daarom als de gids die de opdrachtgever bij de hand neemt en ze meeneemt in alle fases van het project, zodat het eindresultaat daadwerkelijk een groot feest is.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Website

Moodboards

Stappenplan

Presentatie

Brochure

Activatie

Werving . Salescampagne . Leadgeneration . Conversie

Beursstand

Van droom naar design en vervolgens in een aantal stappen door het proces naar resultaat. Een real life klantenreis waarmee we de bezoeker wisten te imponeren met de ontwerpen en ze vertrouwen te bieden dat Rodenburg de beste partner is in realisatie. Alles vanuit de mobiele praktijk unit die geplaatst wordt wanneer de bouw gerealiseerd wordt, zodat de praktijk kan blijven doordraaien. Wij realiseerden de verhaallijn, signing, salesfunnel en activatie. Met een enorm aantal van 80 geïnteresseerden en 9 concrete aanvragen was de beurs een waanzinnig succes.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

De Pelletman.

Johnny Bos

Pelletkachels zijn ideaal voor de koude wintermaanden. Met de Zweedse pelletkorrels van de Pelletman ben je verzekerd van A1 topkwaliteit. Het beste naaldhout zorgt voor een langere verbrandingsduur en minder rookontwikkeling. Zo zorgen zij dat iedereen er lekker warmpjes bij zit.

Bos Dynamics.

Cor-Albert Bos

Deze dynamische logistiek dienstverlener is letterlijk een verlengstuk voor haar opdrachtgevers. Met 100 enthousiaste medewerkers werkt Bos Dynamics dagelijks in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Engeland. De lat ligt hoog als het gaat om performance, automatisering en kwaliteit.

Jurato.

Christiaan Kramer

Dit zijn de dealmakers, legal project managers, sparringspartners voor ondernemers op topniveau of gewoon slimme bedrijfsjuristen. Met een strategische blik houden zij de toekomst van de ondernemer in het vizier. Wanneer je gerenommeerde klanten bedient en juridisch complexe zaken voor elkaar bokst, dan spreek je van een next level organisatie.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!