De successtory van

VST Telecom & ICT.

Specialisten in bereikbaarheid.

Weten waar het in het maken van contact echt om draait; het aangaan van een betrouwbare verbinding met elkaar. Dat is waarom VST zorgt voor de best bereikbare werkplek op het gebied van zakelijke telefonie, ICT-diensten en het inrichten ervan. Als excellent partner van KPN zorgen zij voor dienstverlening en service op het hoogte niveau.

Al jaren staat VST aan de top als het gaat om zakelijke bereikbaarheid en hebben zij toonaangevende klanten. Voor velen stond VST enkel bekend om de telefonie. Toch is ICT en werkplek inrichting een belangrijke pijler in de organisatie. Daar hebben we verandering aangebracht en mét direct effect op de upsale.

Glossy businessmagazine

2.000 magazines

Direct upsale

Wim van Silfhout.

VST Telecom & ICT

Ik ben blij met het resultaat en wat ik vooral belangrijk vind is wat de mensen ervan vinden. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord en het heeft gezorgd dat we onze klanten op een voetstuk hebben gezet en onze volledige dienstverlening hebben kunnen presenteren.

Showcase the success.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Tijdens onze brainstorm met VST ontdekten we dat het beste middel om de bestaande klanten, het team en de dienstverlening tot uiting te laten komen een glossy magazine zou zijn. De sterke persoonlijkheid van het merk, de connectie met KPN, het warme contact met de relaties en het vakkundige team konden we in deze lifestyle glossy volledig laten floreren. Met een enorm bereik en leesdichtheid is het magazine een succes geworden.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Magazine design

De studio heeft een 56 pagina’s tellend glossy magazine opgemaakt waarbij elk artikel als nieuw aanvoelt maar het gehele magazine wel dezelfde stijl is.

Teksten

Een lekker te lezen magazine en geen verkooppraatje, dat was het doel. Alle teksten zijn geredigeerd en hebben een vlotte stijl gekregen.

Fotografie

Alle geïnterviewde zijn vastgelegd op beeld. Mooie sfeerbeelden zorgde ervoor dat het magazine af was.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

Van de Hoef Logistiek.

Johnny Bos

Als specialist in service transport, vervoeren de toppers van Van de Hoef Logistiek alle buitenmaatse stukgoederen alsof het van henzelf is. De hoge service en snelle afhandeling, daar staan ze om bekend. Net zoals de vriendelijkheid van de chauffeur; zij zijn immers de laatste schakel tot de klant.

Jurato.

Christiaan Kramer

Dit zijn de dealmakers, legal project managers, sparringspartners voor ondernemers op topniveau of gewoon slimme bedrijfsjuristen. Met een strategische blik houden zij de toekomst van de ondernemer in het vizier. Wanneer je gerenommeerde klanten bedient en juridisch complexe zaken voor elkaar bokst, dan spreek je van een next level organisatie.

Jacomij.

Erik van den Heuvel

Recycling is their DNA. Recourses are limited, but the ideas of Jacomij not! Deze internationale organisatie is gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking van edelmetalen.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!