De successtory van

Modelec.

Modelec weet te verbinden met industriële switches.

Maak kennis met de service netwerkspecialisten, die IT en OT betrouwbaar, kwalitatief en veilig weten te verbinden. Modelec is actief in de meest robuuste marktsegmenten zoals transport, energie, watermanagement, beveiliging & maritiem. In deze sectoren zijn bedrijfszekerheid, continuïteit en cybersecurity de grote gemene delers zijn.

Met een duidelijk salesdoel in het vizier vroeg Modelec ons om een strategisch plan te smeden. Binnen een jaar realiseren we 10% groei binnen de vervangingsmarkt van industriële netwerkswitches. We starten met een awareness campagne voor het service expertship van netwerkinrichtingen en we creëren bekendheid voor de SLA producten. In de tweede fase zal het doel zijn om hierin een groei van 50% te realiseren.

Salesdoelstelling 10% groei

Strategische impact campagne

Excellent Solution Partner

Sergio Alonso.

Modelec

Zichtbaarheid x vertrouwen x actie op het juiste moment = rendement

Robuste connectiviteits strategie.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Ons hart gaat sneller kloppen bij het zien van de sales ambitie van Modelec. Wij weten als geen ander hoe we een lead genererende basis moeten creëren met een duidelijke focus op marktbewerking en conversie. Binnen de reis die de bezoeker aflegt bouwen we met alle content aan vertrouwen. We delen kennis en nemen de bezoeker daarmee stap voor stap richting de sales.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Door een strategische opzet wordt de bezoeker aan de hand meegenomen naar de gestelde doelen. Het vertrouwen wordt gewerkt door prachtige testimonials en de OT-engineer wordt in zijn taal aangesproken.

Activatie

Werving . Salescampagne . Leadgeneration . Conversie

Lead genererend stappenplan

Een hele belangrijke vraag voor de IT-engineer is: ‘Is mijn ethernet switch nog veilig?’. In een duidelijk stappenplan kan de engineer zelf ontdekken hoe je dit kunt checken.

Salesfunnel

Als een potentiële klant interesse heeft getoond, maar nog niet klaar is voor een aankoop, is de salesfunnel de oplossing. Deze geautomatiseerde mailfunnel heeft ervoor gezorgd dat twijfelende klanten de beslissing hebben genomen om in zee te gaan met Modelec.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

VTC.

Verticaal transport

Het verticaal transportcentrum is een opleidingsinstituut in de hoogte. Met doeltreffende en praktijkgerichte opleidingen voor kraanmachinisten bieden ze scholing en cursussen voor de volledige sector en daar zijn ze marktleider in.

Crossbow Coffee.

Henk van der Weijden

Goede koffie is de kickstarter van een werkdag en de energiemotor binnen elk bedrijf. Met een eigen melange aan zelf gebrande koffiebonen is Crossbow Coffee de beste keus voor bedrijven die gaan voor kwaliteit.

Rodenburg.

Tim Rodenburg

Briljante bouwers van toonaangevende panden, klinieken en praktijken dat is Rodenburg. Wat ze anders maakt is een out of the box visie en een waanzinnig oog voor de opdrachtgever, waarbij sfeer en beleving voorop staat in het ontwerp.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!