De successtory van

Modelec.

Modelec weet te verbinden met industriële switches.

Maak kennis met de service netwerkspecialisten, die IT en OT betrouwbaar, kwalitatief en veilig weten te verbinden. Modelec is actief in de meest robuuste marktsegmenten zoals transport, energie, watermanagement, beveiliging & maritiem. In deze sectoren zijn bedrijfszekerheid, continuïteit en cybersecurity de grote gemene delers zijn.

Met een duidelijk salesdoel in het vizier vroeg Modelec ons om een strategisch plan te smeden. Binnen een jaar realiseren we 10% groei binnen de vervangingsmarkt van industriële netwerkswitches. Eerst hebben we een nieuw en sterk label gecreëerd: www.industrielenetwerkoplossing.nl. Gevolgd door een awareness campagne en beïnvloeding van de doelgroep in een mailfunnel.

Salesdoelstelling 10% groei

Strategische impact campagne

Excellent Solution Partner

Sergio Alonso.

Modelec

Zichtbaarheid x vertrouwen x actie op het juiste moment = rendement

Robuste connectiviteits strategie.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Ons hart gaat sneller kloppen bij het zien van de sales ambitie van Modelec. Wij weten als geen ander hoe we een lead genererende basis moeten creëren met een duidelijke focus op marktbewerking en conversie. Binnen de reis die de bezoeker aflegt bouwen we met alle content aan vertrouwen. We delen kennis en nemen de bezoeker daarmee stap voor stap richting de sales.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Door een strategische opzet wordt de bezoeker aan de hand meegenomen naar de gestelde doelen. Het vertrouwen wordt gewerkt door prachtige testimonials en de OT-engineer wordt in zijn taal aangesproken.

Activatie

Werving . Salescampagne . Leadgeneration . Conversie

Lead genererend stappenplan

Een hele belangrijke vraag voor de IT-engineer is: ‘Is mijn ethernet switch nog veilig?’. In een duidelijk stappenplan kan de engineer zelf ontdekken hoe je dit kunt checken.

Salesfunnel

Als een potentiële klant interesse heeft getoond, maar nog niet klaar is voor een aankoop, is de salesfunnel de oplossing. Deze geautomatiseerde mailfunnel heeft ervoor gezorgd dat twijfelende klanten de beslissing hebben genomen om in zee te gaan met Modelec.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

NEON.

Een netwerk voor en door ondernemers

NEON is het netwerk voor en door ondernemers en bedrijven in de agro en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot producenten. NEON gelooft dat een netwerk met aandacht voor ondernemerschap en het leren van elkaar de sector als geheel sterker maakt.

Food & Fun Street Fair.

David de Bruin

Het World Food Center is de hotspot in de wereld als het gaat om food. Deze plek in de silicon valley of food is de magneet voor food-bedrijven, kenniscentra, onderwijs, overheden en consumenten. Een inspirerende plek waar mensen werken, beleven en wonen.

Dental Adviseurs.

Tim Rodenburg

Bij het starten van een mondzorgpraktijk komt flink wat kijken. Speciaal voor de startende dentalist staan de adviseurs klaar met tips & tricks, zodat het starten een succes wordt.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!