De successtory van

De Vree & Sliepen.

Proost op de toekomst.

Bouwen op het hoogste niveau, dat is wat De Vree en Sliepen doet in de regio Rivierenland. Of ze nu nieuwbouw realiseren of een bestaand gebouw renoveren, alles is van waarde en dat doen zij al vanaf 1889 met hart en ziel.

Al meer dan 15 jaar zijn wij vaste eventpartner voor de Vree en Sliepen. Met de spectaculaire 125-jarig jubileumshow brachten wij een eerbetoon aan het werk van deze bijzondere organisatie. Ditmaal was de vraag of we een bijzonder event konden organiseren voor de vertrekkend directeur Ted van der Netten van Stigt. Vele genodigden konden in het theater Agnietenhof genieten van een emotionele spektakelreis door het werkzame leven van Ted dat zich liet lezen als een spannend avonturenboek. Het succes liet zich uitdrukken in grootse lachsalvo’s, kippenvelmomenten, tranen van emotie en minuten durende applauzen. Van onze opdrachtgever ontvingen we een 9.5 voor de totale productie, daar zijn we trots op.

Emotionele spektakelreis

25 relaties in 1 video

Cijfer 9,5

Ted van der Netten van Stigt.

De Vree & Sliepen

Ik geef een 9,5! Wat een prachtig event was het, kippenvel!

Groot applaus
event.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Voor een man die houdt van perfectie, de hoogste kwaliteit en die houdt van snelheid hebben we in het diepste geheim een theatershow ontwikkeld met een strak verhaal in combinatie met energieke next level acts. Van live performance naar snel gesneden videoclips, waarvoor we maar liefst 25 relaties hebben geïnterviewd. De dynamiek spatte van het podium en voor Ted was dit een eerbetoon om nooit meer te vergeten.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Uitnodiging

Aanmeldingsmodule

Banieren

Films

Video box gimmic

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Edwin Schrass

Het gerenommeerde Ziekenhuis Gelderse Vallei gevestigd in het de Foodvalley Regio, is koploper op het gebied van voeding, beweging en slaap. Dagelijks geven zij met alle teams en afdelingen de meest optimale zorg en dat doen zij met liefde.

Jacomij.

Erik van den Heuvel

Recycling is their DNA. Recourses are limited, but the ideas of Jacomij not! Deze internationale organisatie is gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking van edelmetalen.

De Vree & Sliepen.

Ted van der Netten van Stigt

Bouwen op het hoogste niveau, dat is wat De Vree en Sliepen doet in de regio Rivierenland. Of ze nu nieuwbouw realiseren of een bestaand gebouw renoveren, alles is van waarde en dat doen zij al vanaf 1889 met hart en ziel.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!