Services.

Strategie

De successtory van

Restore.

Een tweede leven voor tweedehands spullen.

Iedereen met een duurzame gedachte, mensen met een kleine beurs of unieke koopjesjagers kent Restore. De plek waar spullen een tweede leven krijgen en waar werkgelegenheid wordt geboden aan een mooie groep met mensen. Een hartverwarmende organisatie uit onze regio.

Het doel was de online zichtbaarheid vergroten, meer bekendheid realiseren en het inleveren van spullen te stimuleren.

Online zichtbaarheid vergroot

Doelgerichte website

Eenvoudige userflows

Cees Koenraad.

Restore

Fijn wanneer je werkt met een club mensen die de vertaalslag kunnen maken om vervolgens vanuit strategie de juiste keuze maken in het ontwerp en uitvoering. Dan weet je dat het goed zit.

Pre loved promotions.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Voorafgaand aan de opdracht hebben we met het Restore en ACV team strategiesessies gehad om de brandstory en de merkbelofte op te halen. We hebben een drietal persona’s geïdentificeerd die primair de winkels bezoeken. Dit is het uitgangspunt geweest voor de uitwerking van de communicatie.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Website

Onze strategie hebben we vertaald in het bouwen van een platform met een eenvoudige userflow, waardoor alle informatie goed vindbaar is en je zin hebt om snel langs te gaan bij één van de winkels. Na de lancering zagen we in onze metingen dat de bezoekersduur verhoogd werd en dat de informatie goed werd gevonden.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

De Pelletman.

Johnny Bos

Pelletkachels zijn ideaal voor de koude wintermaanden. Met de Zweedse pelletkorrels van de Pelletman ben je verzekerd van A1 topkwaliteit. Het beste naaldhout zorgt voor een langere verbrandingsduur en minder rookontwikkeling. Zo zorgen zij dat iedereen er lekker warmpjes bij zit.

Jacomij.

Erik van den Heuvel

Recycling is their DNA. Recourses are limited, but the ideas of Jacomij not! Deze internationale organisatie is gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking van edelmetalen.

Ekris.

De sportieve BMW dealer

Met vestigingen in Flevoland, Gelderland, Utrecht, Limburg is Ekris bij far de bekendste BMW-dealer van Nederland. Het familiebedrijf werd opgericht in 1939 en tot op de dag van vandaag klopt het BMW-hart nog steeds op volle toeren voor de nieuwste modellen & classics. Met een uiterst professioneel team bouwen zij dagelijks aan zeer krachtige klantrelaties.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!