Services.

Strategie

De successtory van

Restore.

Een tweede leven voor tweedehands spullen.

Iedereen met een duurzame gedachte, mensen met een kleine beurs of unieke koopjesjagers kent Restore. De plek waar spullen een tweede leven krijgen en waar werkgelegenheid wordt geboden aan een mooie groep met mensen. Een hartverwarmende organisatie uit onze regio.

Het doel was de online zichtbaarheid vergroten, meer bekendheid realiseren en het inleveren van spullen te stimuleren.

Online zichtbaarheid vergroot

Doelgerichte website

Eenvoudige userflows

Cees Koenraad.

Restore

Fijn wanneer je werkt met een club mensen die de vertaalslag kunnen maken om vervolgens vanuit strategie de juiste keuze maken in het ontwerp en uitvoering. Dan weet je dat het goed zit.

Pre loved promotions.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Voorafgaand aan de opdracht hebben we met het Restore en ACV team strategiesessies gehad om de brandstory en de merkbelofte op te halen. We hebben een drietal persona’s geïdentificeerd die primair de winkels bezoeken. Dit is het uitgangspunt geweest voor de uitwerking van de communicatie.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Website

Onze strategie hebben we vertaald in het bouwen van een platform met een eenvoudige userflow, waardoor alle informatie goed vindbaar is en je zin hebt om snel langs te gaan bij één van de winkels. Na de lancering zagen we in onze metingen dat de bezoekersduur verhoogd werd en dat de informatie goed werd gevonden.

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

VTC.

Verticaal transport

Het verticaal transportcentrum is een opleidingsinstituut in de hoogte. Met doeltreffende en praktijkgerichte opleidingen voor kraanmachinisten bieden ze scholing en cursussen voor de volledige sector en daar zijn ze marktleider in.

Van de Hoef Logistiek.

Johnny Bos

Als specialist in service transport, vervoeren de toppers van Van de Hoef Logistiek alle buitenmaatse stukgoederen alsof het van henzelf is. De hoge service en snelle afhandeling, daar staan ze om bekend. Net zoals de vriendelijkheid van de chauffeur; zij zijn immers de laatste schakel tot de klant.

Jacomij.

Erik van den Heuvel

Recycling is their DNA. Recourses are limited, but the ideas of Jacomij not! Deze internationale organisatie is gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking van edelmetalen.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!