De successtory van

Ekris.

Next level presentation.

Met vestigingen in Flevoland, Gelderland, Utrecht, Limburg is Ekris bij far de bekendste BMW-dealer van Nederland. Het familiebedrijf werd opgericht in 1939 en tot op de dag van vandaag klopt het BMW-hart nog steeds op volle toeren voor de nieuwste modellen & classics. Met een uiterst professioneel team bouwen zij dagelijks aan zeer krachtige klantrelaties.

Voor veel verschillende events zijn wij de eventpartner van Ekris BMW. Of het nu gaat om de introductie van nieuwe modellen of de opening van een nieuwe vestiging. Ekris gaat voor de hoogste service, creatief concept en perfectie. Wij spreken dezelfde taal en het resultaat hebben we steeds weer overtroffen.

Hoogste service

Creatief event concept

Perfectie

De sportieve BMW dealer.

Ekris

Youngwise organiseert events op het hoogste niveau. Ze maken hun beloftes waar en gaan zelfs nog een stapje verder. Meer dan tevreden zijn wij!

The exclusives events.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Voor de introducties van verschillende nieuwe modellen en de opening van de nieuwe vestiging waren de eventconcepten steeds weer verrassend. De shows die we gecreëerd hebben, vertelden het verhaal met video en next level artists. Zo brachten we de emotie over en zorgden we ervoor dat de auto’s op spectaculaire wijze gepresenteerd werden. Daarnaast hebben we speciaal voor Van Ekris een branded catering concept opgezet; The Exclusives. Het catering concept heeft de unieke Ekris uitstraling. Iedere cateraar werkt volgens de Ekris catering guidelines die wij ontwikkeld hebben. Dit zorgt voor een strakke en exclusieve uitstraling die helemaal past bij het imago van dit top bedrijf.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Logo

Schorten

Achterwand bar

Video

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

Food & Fun Street Fair.

David de Bruin

Het World Food Center is de hotspot in de wereld als het gaat om food. Deze plek in de silicon valley of food is de magneet voor food-bedrijven, kenniscentra, onderwijs, overheden en consumenten. Een inspirerende plek waar mensen werken, beleven en wonen.

De Vree & Sliepen.

Ted van der Netten van Stigt

Bouwen op het hoogste niveau, dat is wat De Vree en Sliepen doet in de regio Rivierenland. Of ze nu nieuwbouw realiseren of een bestaand gebouw renoveren, alles is van waarde en dat doen zij al vanaf 1889 met hart en ziel.

NEON.

Een netwerk voor en door ondernemers

NEON is het netwerk voor en door ondernemers en bedrijven in de agro en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot producenten. NEON gelooft dat een netwerk met aandacht voor ondernemerschap en het leren van elkaar de sector als geheel sterker maakt.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!