Services.

Strategie

De successtory van

Ekris.

Next level presentation.

Met vestigingen in Flevoland, Gelderland, Utrecht, Limburg is Ekris bij far de bekendste BMW-dealer van Nederland. Het familiebedrijf werd opgericht in 1939 en tot op de dag van vandaag klopt het BMW-hart nog steeds op volle toeren voor de nieuwste modellen & classics. Met een uiterst professioneel team bouwen zij dagelijks aan zeer krachtige klantrelaties.

Voor veel verschillende events zijn wij de eventpartner van Ekris BMW. Of het nu gaat om de introductie van nieuwe modellen of de opening van een nieuwe vestiging. Ekris gaat voor de hoogste service, creatief concept en perfectie. Wij spreken dezelfde taal en het resultaat hebben we steeds weer overtroffen.

Hoogste service

Creatief event concept

Perfectie

De sportieve BMW dealer.

Ekris

Youngwise organiseert events op het hoogste niveau. Ze maken hun beloftes waar en gaan zelfs nog een stapje verder. Meer dan tevreden zijn wij!

The exclusives events.

Strategie

Merkidentiteit . Merkstrategie . Propositie . Transitie

Voor de introducties van verschillende nieuwe modellen en de opening van de nieuwe vestiging waren de eventconcepten steeds weer verrassend. De shows die we gecreëerd hebben, vertelden het verhaal met video en next level artists. Zo brachten we de emotie over en zorgden we ervoor dat de auto’s op spectaculaire wijze gepresenteerd werden. Daarnaast hebben we speciaal voor Van Ekris een branded catering concept opgezet; The Exclusives. Het catering concept heeft de unieke Ekris uitstraling. Iedere cateraar werkt volgens de Ekris catering guidelines die wij ontwikkeld hebben. Dit zorgt voor een strakke en exclusieve uitstraling die helemaal past bij het imago van dit top bedrijf.

Studiowerk

Branding . Huisstijl

Logo

Schorten

Achterwand bar

Video

Behaal je doelen met ons stappenplan.

Met onze bewezen effectieve aanpak behaal je je ambities, boek je meetbare successen en ga je voor resultaat.

Bekijk ook onze andere cases.

Jacomij.

Erik van den Heuvel

Recycling is their DNA. Recourses are limited, but the ideas of Jacomij not! Deze internationale organisatie is gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking van edelmetalen.

De Pelletman.

Johnny Bos

Pelletkachels zijn ideaal voor de koude wintermaanden. Met de Zweedse pelletkorrels van de Pelletman ben je verzekerd van A1 topkwaliteit. Het beste naaldhout zorgt voor een langere verbrandingsduur en minder rookontwikkeling. Zo zorgen zij dat iedereen er lekker warmpjes bij zit.

Progenta.

Marijn van Dijkhuizen & Monique Zuure

Deze vloerspecialisten staan ruim 30 jaar aan de absolute top als het gaat om optimaal onderhouden van vloeren wereldwijd. De innovatieve aanpak van Progenta zorgt ervoor dat een vloer 5 tot 7 jaar langer meegaat en is dus enorm duurzaam.

Contact.

Wil je weten hoe jij je doel kan bereiken? Creatieve ideeën met resultaat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een afspraak!