World Food Center

World Food Center (WFC) is een levendig nieuw stadsdeel in Ede en dé food-ontmoetingsplek voor consumenten, bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Een levendig gebied in ontwikkeling waar wonen, werken en recreëren hand in hand gaan.

De planvorming voor het WFC is inmiddels in volle gang. In de zomer van 2019 werden de structuurvisie, het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan vastgesteld. In de Frisokazerne zijn de eerste food-gerelateerde bedrijven gevestigd. In de Mauritskazerne is inmiddels een ruimte gefaciliteerd voor food-gerelateerde bedrijven en horeca. Het World Food Center is hierdoor al regelmatig het decor van talrijke food-gerelateerde activiteiten en evenementen.

Signing Stingerbol

In de aanloop naar de activiteiten rondom World Food Day, op 16 oktober j.l., heeft WFC Youngwise benaderd om een concept te ontwikkelen voor signing op het terrein. Speerpunten waren natuur, ontwikkeling, innovatie en kennis. De signing moest gastheerschap uitdragen, laten zien je welkom bent (ondanks de uitstraling van het braakliggende terrein), duurzaam zijn en bij het gebied passen. Het grafische/illustratieve van de nieuwe huisstijl moest terugkomen in het ontwerp, er moest een sfeer neergezet worden rondom het thema food en groei en samenwerking uitdragen.

Eerste fase

Team Youngwise ging aan de slag! We zijn met een uitgebreid voorstel gekomen dat gefarceerd doorgevoerd kon worden, zolang het gebied zich verder ontwikkelde. Oktober 2019 is de eerste fase doorgevoerd bestaande uit twee reclamezuilen, gespoten teksten op de weg én bestickering van de Iconische Stingerbol! Vaak hebben wij ons verwonderd over dit markante ronde gebouw dat vroeger dienstdeed als oefencentrum voor de luchtdoelartillerie. En nu mochten wij onze tag erop zetten! Gaver gaat het niet worden, toch?!

Wij kijken uit naar het vervolgtraject wat er gegarandeerd voor gaat zorgen dat nog veel meer bijzondere signing het terrein zal sieren. Wordt vervolgd dus!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.