World Food Center Experience

In 2023 opent de World Food Center Experience haar deuren op het World Food Center terrein. Deze thema-attractie over voedsel neemt de bezoeker mee op een persoonlijk avontuur. Mensen beleven hier de wereld die verscholen gaat achter ons dagelijks eten.

Een uniek gaaf voedselavontuur in Ede, maar waar nog veel vragen vanuit o.a. de inwoners uit gemeente Ede over waren. David de Bruijn, PR manager van World Food Center Experience vroeg ons om mee te denken.

Het doel was om de inwoners te informeren over de plannen en enthousiast te maken over wat er gaat gebeuren. We hebben gekozen om voor een livestream te gaan waar het ontwerp van het gebouw en de thema-attractie “World Food Center Experience” werd gelanceerd. Dit in combinatie met een panel, zodat de kijkers live vragen konden stellen.

Vooraf hebben we betrokkenen gefilmd en geïnterviewd en hebben we een online campagne gedraaid rondom de lancering om de inwoners nieuwsgierig te maken, zodat zij de stream gingen bekijken.

“Nogmaals bedankt voor het werk en de mooie films/live stream. We hebben een hoop complimenten gekregen. Ik denk dat we er werkelijk alles uit hebben kunnen halen! Jouw advies is hierbij onmisbaar geweest en jouw team heeft fantastisch werk afgeleverd.”

Een mooi compliment dat we ontvingen van onze opdrachtgever David de Bruijn.

David, super bedankt voor de leuke opdracht en de fijne samenwerking. We kijken terug op een geslaagde livestream en we kunnen niet wachten op de opening van de thema-attractie.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.