Event Provincie Gelderland

Jaarlijkse worden de vrijwilligers van de Gelderse Buurtbus door de Provincie Gelderland uitgenodigd voor een leuke dag uit. Hiermee zet de Provincie Gelderland haar vrijwilligers in het zonnetje en worden ze bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. 

’s Ochtends werden de vrijwilligers ontvangen tussen de fruitbomen bij Natuurlijk Gruun, met een lekkere bak koffie en een vers gebakken appeltaart. Gedeputeerde Conny Bieze gaf in haar welkomstwoord het startsein voor een mooie dag. Vervolgens werden ze verdeeld in groepen voor de activiteiten.

De ochtend stond in het teken van de appelexperience en bloesemsafari. Aandachtig werd er geluisterd naar de Imker, tussen de fruitbomen kregen de mensen uitleg van de teler en in het appeltheater werd ingezoomd op het proces. Een andere groep stapte in de paardentram of startten de motoren van de solexen, e-bikes en Tuk-Tuks. Daarnaast was er een groep die de appel van Willem Tell uit de lucht gingen schieten bij KSV de Betuwe.

Na de gezamenlijke Betuwse lunchtafel was het tijd voor het middagprogramma. Een sportieve middag voor de vrijwilligers, met o.a. boogschieten, boerengolf of een stadswandeling met GPS door het mooie Buren. De dag werd afgesloten in het zonnetje met een lekkere bbq.

Youngwise heeft zowel de creatieve invulling, als de organisatie vooraf en op de dag zelf op zich genomen. In de evaluatie waren de opdrachtgevers enorm enthousiast over de aanpak en begeleiding van het team van Youngwise, ook de vrijwilligers hadden terug gekoppeld dat het dik voor elkaar was!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.