De Vree en Sliepen

De Vree en Sliepen is een modern allround bouwbedrijf en staat voor balans in bouwen. Youngwise werkt inmiddels alweer heel wat jaren voor De Vree & Sliepen en we weten dat het bij deze innovatieve bouwonderneming altijd net even anders dan anders mag zijn.

Wij waren natuurlijk enorm enthousiast toen we wederom werden gevraagd voor de organisatie van het afscheid van de directeur Peter Dikker en ook van dit evenement mochten we weer iets speciaals maken.

Vormgeving

De uitnodiging voor het afscheidsvent hebben we vormgegeven in de huisstijl van De Vree en Sliepen en werd per post verstuurd naar de gasten. Als eyecatcher in de locatie en als verrassing voor de vertrekkende directeur hebben we met grote banieren van 5 x 2 meter ontwikkeld met historische foto’s van de directeur. Deze mega banieren hebben we in de locatie opgehangen.

Event

De gasten werden muzikaal ontvangen bij Theater Agnietenhof door de Slampampers. De Slampampers combineert komische invallen met een swingende Jump & Jive,  Doowop, Close Harmony Singing en er komt zelfs een verdwaalde Rap voorbij met veel energie en ze zorgen voor onverwachte wendingen.

Vervolgens gingen de gasten de theaterzaal in en daar werd uitgebreid stilgestaan bij de mooie carrière van Peter bij De Vree en Sliepen. Niet alleen heeft Youngwise de eventproductie en regie gedaan, maar was ook de het dagvoorzitterschap in handen van Lisette de Jong. Voor haar ook een grote eer hiervoor gevraagd te worden, aangezien we al heel wat jaren met elkaar hebben mogen samenwerken.

Het officieel gedeelte werd afgesloten met een lezing van een professor over de thematiek van het loslaten. De gasten namen een teug adem en waren in de veronderstelling dat er een super suf verhaal zou komen. De spreker kwam op met een grote koffer vol literatuur, maar al snel bleek dat ‘de kunst van loslaten’ zou overgaan in een cabareteske voorstelling met jongleren en show.

Het is natuurlijk een hele kunst om afscheid te nemen als directeur, dus al snel stond Peter Dikker samen met zijn vrouw tussen de jonglerende mannen en kreeg hij vanaf verschillende kanten de jongleerkegels om zijn oren. Toch lukte het hem om er doorheen te lopen! Met een oorverdovend applaus voor Peter werd het officiële gedeelte afgesloten. Toen de gasten de theaterzaal uitliepen stonden in de foyer alweer de Slampampers klaar om de borrel te voorzien van muzikale gezelligheid.

De volgende dag ontvingen we een enthousiaste mail van Peter waarin hij vol lof was over de invulling en organisatie van het evenement. Hij voelde zich helemaal in het zonnetje gezet met dit feestelijke uitzwaai moment.

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.