Veteranenloket

Het doel was om een symbolische handeling te laten plaatsvinden door de minister van Defensie, die uitdrukking gaf aan de grote betekenis van dit bijzondere moment.

Na een indrukwekkende speech was het moment daar om tot het officiële moment over te gaan. Minister Hennis Plasschaert voerde, in het bijzijn van vele prominente genodigden en hoogwaardigheidsbekleders, het eerste telefoongesprek met het Veteranenloket. Vanuit een oude telefooncel en door middel van een nostalgische bakeliet telefoon met draaischijf ontstond verbinding.

De kiestoon ging over en boven het hoofd van de minister verscheen de medewerker van het Veteranenloket. Vol verbazing keek de minister naar boven, hij was tot haar verrassing daadwerkelijk zichtbaar! Met dit warme en kordate gesprek werd het Veteranenloket officieel geopend.

Vervolgens illustreerde onze zandkunstenaar het verhaal van de veteraan en de noodzaak van het loket op sierlijke wijze in het zand. Een ingetogen en adembenemend spel tussen muziek en verbeeldingskracht.

Een evenement waarbij vele hoogwaardigheidsbekleders aanwezig waren, evenals de massaal toegestroomde nationale pers. Want de opening van het Veteranenloket is voor vele strijders een belangrijke plaats waar zij dag en nacht hun persoonlijke verhaal kwijt kunnen.

 

Bekijk het item van Hart van Nederland:

 

Een fotoimpressie van de opening:

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.