Verdi Droomevent

Wanneer twintig ondernemers de handen ineen slaan, krijg je een bijzonder event! Het doel is om een zeer select aantal van hun meest speciale opdrachtgevers in het zonnetje te zetten. Dit zijn de zo genoemde ‘droomklanten’. Wat je hebt ontvangen van ze, is niet in geld uit te drukken; vertrouwen, het project waar je met trots op kunt terugkijken, de samenwerking of iets heel anders van waarde.

Deze VIP-avond was een belevenis op zich! Het vond plaats in de prachtige eventlocatie. De Basiliek in Veenendaal en Catering Groep Nederland zorgen voor de live cooking experience vanaf het podium, waarbij culinair hoog werd ingestoken.  Naast dat wij organisatorisch de touwtjes in handen hadden, hebben we ook de avond spectaculair geopend met film en grafische animaties in combinatie met muziek en live saxofoon. Vervolgens werden de droomklanten getrakteerd op niemand minder dan top-management-spreker en klantenfluisteraar Jan van Setten. Hij gaf aan de ondernemers een dynamische sessie, want Jan schopt tegen heilige huisjes, gooit knuppels in het hoenderhok en geeft verwarrend eenvoudige antwoorden op vragen. Een van zijn thema’s was dansen met de klant en tijdens het hoofdgerecht doofde het licht en werd de dinerruimte onderdeel van het ballroom showdansen!

Succes op alle gebieden!

Het mooie van dit event is dat er vele successen werden geboekt.  De droomklanten waren enorm overdonderd van de bijzondere inhoud van de avond, het mooie diner en deden vervolgens ook goede zaken op het gebied van het netwerken. Er was ook een goed doel aan deze avond verbonden nl Compassion. Doordat vele leveranciers voor kostprijs of zelfs gratis hun diensten hebben aangeboden heeft Verdi een bedrag van € 8000,- naar Compassion kunnen overmaken. Tijdens de avond werd de cheque in ontvangst genomen door Jurjen van Compassion.

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.