Van Gent Legnesten

In het landelijke Renswoude is al bijna vijftig jaar het familiebedrijf Van Gent Legnesten gevestigd. Van Gent Legnesten is actief in de vermeerderingssector en de legsector. Voor onder andere de internationale pluimveesector fabriceren en verkopen zij op grote schaal diervriendelijke en modulaire legnesten en lattenroosters voor pluimvee. Het is een bedrijfstak die Van Gent door en door kent, of het nu gaat om slacht-, legmoederdieren of scharrelkippen.

Website

De huisvestingssystemen van Van Gent geven in de dagelijkse praktijk wereldwijd de beste resultaten. En als je zo’n topspeler in de wereld bent, is het belangrijk dat je dat ook kunt tonen. We ontwikkelde voor Van Gent Legnesten een professionele website met daarin de focus op de verschillende producten en facts rondom deze producten. Dit is zowel schematisch als visueel belicht, zodat de grote hoeveelheid aan informatie over het product eenvoudig inzichtelijk is. Belangrijk was ook om de internationale aspecten naar voren te laten komen. Dit hebben we gedaan door de producten prominent op de homepage te laten zien, ook tonen we een wereldkaart waarin je een oogopslag de 40 landen ziet waar Van Gent Legnesten actief is.

Visuals

Voor vernieuwde kantoor van Van Gent Legnesten hebben we aan de wand een prachtige visuals ontworpen met daarop de projecten en elementen van de rijke historie van dit bedrijf.  Het geheel is gedrukt op een decotex doek in aluminium frame, waardoor het geheel een stijlvolle uitstraling heeft.

Benieuwd naar de website? Bekijk het hier.

schermafbeelding-2016-10-04-om-13-20-11

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.