Van Gent Lease

In de vroege ochtend, tijdens een ondernemers ontbijt in de showroom van Van Gent Autobedrijf in Ede, vond de lancering plaats van Van Gent Lease.

 

Infomercial 

Terwijl de gasten binnen stroomden werd terloops gevraagd met welke auto ze deze ochtend waren gekomen. Te midden tussen allerlei glimmende Toyota ’s leek het alsof er maar één antwoord gewenst was.

Maar toen de gasten aan de ontbijttafel plaatsnamen en de spectaculaire lanceringsfilm – in de vorm van een info-commercial – zagen bleek dat Van Gent Lease, de lease partner is voor alle merken!

 

After movie

Toen de gasten van het business breakfast om half tien weer goed en wel achter het bureau zaten, ontvingen een vervolg op de ochtend. Hierin kwamen alle genoemde automerken in sneltreinvaart voorbij en sloten we de film af met de pay-off: Van Gent Lease, uw lease partner voor alle merken!

Het resultaat? Maar liefst 7000 views van deze merkenfilm binnen 24 uur en een zeer enthousiaste opdrachtgever.

 

Promotie Van Gent Lease

Daarna werd door ons de verdere uitrol gedaan van de promotie van Van Gent Lease. Wij verzorgden het creatieve concept, grafische vormgeving, webscripting, fotografie voor de advertenties en webbanners.

Een mooie samenwerking met een lokaal sterke ondernemer, waar u in de regio van Veenendaal en Ede nog veel van zult gaan horen!

vangentlease

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2022 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.