Van de Hoef Logistiek

Van de Hoef Logistiek transporteert geen ‘gewone’ pakketten. Alles wat te groot, te zwaar of op een andere manier afwijkend is, daar is Van de Hoef Logistiek specialist is. Hoe breng je dat op een leuke manier onder de aandacht?

Een gave opdracht voor Youngwise! We bedachten een creatief concept waarbij kerstboompjes uit een verpakking steken. Door deze opvallende kerstboompjes rond te brengen bij interessante bedrijven, heeft Van de Hoef Logistiek zichzelf op de kaart gezet.

Naast deze ludieke sales actie, zijn er meer marketing en communicatieactiviteiten die we voor Van de Hoef Logistiek mogen verzorgen. We zijn gestart met een strategiesessie zodat de stip op de horizon is geplaatst voor komende 5 jaar. Met een roadmap zorgen we dat het doel met kleine stappen bereikt wordt.

Een greep uit de werkzaamheden:

  • Youngsend: We gebruiken Youngsend om mailings te versturen naar klanten. Dit is ons eigen mailsysteem waar we de mailings goed kunnen personaliseren. We zorgen dat ze er op en top uitzien om te versturen. Natuurlijk kunnen we ook analyseren hoe de mailing het gedaan heeft. Wel zo handig.
  • Employeemarketing: het is lastig om in deze branche goed personeel te vinden. Daarvoor zijn er bijzondere opvallende vacatures nodig. Door goede teksten, beelden en op het juiste kanaal verspreiden, is het personeelbestand enorm gegroeid.
  • Gepersonaliseerde relatiegeschenken die helemaal passen bij Van de Hoef.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.