Vaarkamp BV

Op 24 en 25 maart 2017 was het terrein van Vaarkamp omgeturnd tot een feestelijke locatie. Deze twee zonovergoten dagen stonden in teken van het 70 jarig bestaan van het bedrijf.

Vaarkamp is een specialist in het aanleggen en onderhouden van buitenruimten. Samen met relaties, leveranciers en het personeel met partners werd deze heuglijke mijlpaal gevierd.

Relatie-event

Voor het event is de werkplaats feestelijk aangekleed als ontvangst- en presentatieruimte. De relaties van Vaarkamp konden hier kennis maken met de historie van het bedrijf en de visie op de toekomst van Vaarkamp. Samen met de bezoekers werd de nieuwe website, logo, huisstijl en de slogan gelanceerd. Vervolgens kregen de bezoekers een rondleiding over het terrein.

Open dag

Op zaterdag 25 maart was het open dag bij Vaarkamp. Veel belangstellenden, familie en vrienden kwamen langs en maakte kennis met het bedrijf en het terrein.

Youngwise heeft voor deze dagen de creatieve en praktische invulling gerealiseerd. Tevens hebben wij de gehele werkplaats aangekleed tot een mooie ontvangstruimte.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.