The Future Mobility Network

The Future Mobility Network is een verzameling slimme koppen en gedreven vakidioten, die gezamenlijk een sterke focus hebben en laten op eigen wijzen een facet van de Future Mobility schitteren. Waarbij briljante ideeën als in een stoompan tot expressie komen.

The Future Mobility Network is een onafhankelijk kennisplatform in werkelijk alle aspecten binnen dit specifieke vakgebied. Maar is ook een platform voor het uitvoeren van projecten en het beet pakken van deze vraagstukken. Het network gelooft dat ze met elkaar de scope van dit werkveld zo helder in beeld hebben, dat zij de perfecte partner zijn voor allerlei typen organisaties. Het antwoord op Future Mobility geeft je vandaag de richting aan de toekomst. Of dit nu een overheidsinstantie of juist een commerciële organisatie is. The Future Mobility Network zijn de brutalen in het werkveld en ze zeggen wat ze denken. Een visie die een heldere stip zet aan de horizon en waarbij ze de opinie continue verrijken met de dagelijkse en toekomstige innovatiekracht.

Dat Youngwise gevraagd werd door de founders Alwin Bakker en Joop Veenis om de partnerstrategie uit de denken en een huisstijl te ontwikkelen die helemaal aansluit bij identiteit van The Future Mobility Network vonden we geweldig. In de dynamiek van hartje Rotterdam en vervolgens in de rust van de bossen in Bennekom hebben we met elkaar gebrainstormd en van daaruit is het concept ontstaan.

Conceptueel design

De kleuren van het logo zijn gebaseerd op de identiteit van het Network. Oranje voor de brutale denkwijze, mintgroen voor het stralende en de openheid van een kind en het koningsblauw voor de kennis en autoriteit die de groep is. De vorm wordt bepaald door het verloop van de wegen, waarmee alles verbonden is en de mogelijkheden oneindig zijn. Daarnaast is er een kleine easter egg ofwel een knipoog verwerkt als code voor commitment naar elkaar, als je ’t weet zie je het… ;-)

Huisstijlpakket

Na het ontwerp van het logo hebben we het briefpapier, visitekaartje, powerpoint presentatie en het partnerpakket (boeken, pennen, stickers) vormgegeven.

Strategische website

Op basis van de strategie en identiteit van The Future Mobility Network hebben we de website ontworpen en technisch gerealiseerd. Hierin zie je het kennisplatform en projecten duidelijk terug komen, presenteren we de partners met dynamische foto’s (GIFJES) en is het Future Mobility Channel zichtbaar.

We zijn super trots dat wij als actieve partner betrokken zijn bij The Future Mobility Network en dat we deze gave opdracht hebben mogen invullen.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.