Tavernemeun

Perspromotie Ellen van Dijk

Ondernemen is topsport, dat is het credo van Tavernemeun Accountants! Deze boodschap dragen zij uit door middel van sponsoring van top wielrenster Ellen van Dijk. Dit nieuws werd wereldkundig gemaakt door middel van een pr- en media-ronde, waarvoor goede foto’s zijn genomen. En er is een sterk artikel geschreven met een groot aantal quotes voor twitter. De officiële foto’s zijn gemaakt door Erik de Wilde.

www.tavernemeun.nl  /  www.ellenvandijk.nl

Perspromotie Nieuwe Partner

Onlangs is het team van partners uitgebreid met Kevin Sterk. Voor zijn aantreden hebben we een persbericht geschreven en gezorgd voor de distributie en promotie ervan.

Sales & Marketingadvies

Een topsporter heeft een team van professionals om zich heen om ervoor te zorgen dat zij optimaal kunnen presteren. Zakelijk verschilt de aanpak niet zoveel met een bedrijf, die streeft naar de hoogst haalbare prestatie. Daarom verzorgen wij regelmatig reflectie momenten, denken en schrijven we mee aan marketing- en salesplannen.

Communicatie en vormgeving

Voor een nieuw initiatief heeft Youngwise in opdracht van Tavernemeun Accountants het project rondom de ontwikkeling van een nieuw logo, huisstijl en website mogen realiseren. Dit in samenwerking met eigen relaties, zoals reclamebureau EF2, waarmee we super en voortvarend hebben gewerkt.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.