TaTME Congress 2017

26 juni 2017 vond het TatME Congress plaats in het Kröller-Müller Museum in Otterlo. Het congres, met hoogwaardige sprekers uit het vakgebied, bracht internationale chirurgen samen en zijn samen in gegaan op de revolutionaire technieken van transanale TME Chirurgie.

Event Huisstijl

Voor het congres was Youngwise verantwoordelijk voor de creatie van de eventhuisstijl. We hebben daarnaast een eventwebsite ontwikkeld, waarbij de gasten zich konden inschrijven. Voor de promotie van het TaTME Congress hebben wij de flyers, online banners en digitale mailing geproduceerd. Daarnaast hebben we eventbranding voor tijdens het event gecreëerd zoals beachvlaggen, driehoekstotems en banners. Voor de gasten waren er badges, lanyards, notitieboekjes en waterflesjes voorzien van de event huisstijl.

Digitaal

Op de eventwebsite van TATME hebben we een online ticketsysteem ontwikkeld. Met de gekoppelde betalingsmodule kon het ticket worden aangekocht van het congres. De eventsite is gekoppeld aan Eventwise, dat is het aanmeldingssysteem waarbij je in een oogopslag kunt zien wie zich heeft aangemeld en wat de specificaties zijn. Met een druk op de knop draai je de badges uit en ben je altijd op de hoogte van de actuele status van de aanmeldingen. Daarnaast is in het systeem ook een koppeling gemaakt met de boekhouding voor de facturatie en voor de officiële accreditatie, die verplicht is in de medische sector.

Eventorganisatie

De volledige eventorganisatie lag in handen van Youngwise. Voor de internationale gasten en sprekers waren wij het aanspreekpunt en hebben wij de boekingen verzorgd voor de vliegtickets, transfer en hotelaccomodatie. Daarnaast hebben we de inhoudelijke en facilitaire voorzieningen georganiseerd voor het volledige congres. Met Kröller-Müller en de cateraar hebben we nauw geschakeld voor de juiste hospitality van de gasten. Tevens hebben we op het laatste moment een extern paviljoen moeten bouwen, aangezien het auditorium door een onvoorziene omstandigheid niet beschikbaar was voor langere tijd. Het paviljoen werd voorzien van stijlvolle zijwand en plafond aankleding, vloerbedekking, meubilair en decoratie. Daarnaast hebben wij de facilitaire invulling geregeld met geluid, licht, videotechniek en zelfs airconditioning. Door de positionering was deze locatie nauwelijks te onderscheiden van de reguliere locaties binnen Museum Kröller-Müller. De 200 gasten en 26 sprekers hebben een mooi vakinhoudelijk congres bijgewoond.

Film AIS channel

Voor het internationaal bekende AIS channel – een online kanaal voor chirurgen – hebben wij tot slot ook de montage en productie verzorgd van 15 uitzendingen. Deze zijn tijdens het congres opgenomen en door ons gemonteerd tot online uitzending.

Tot slot

In de evaluatie prezen zowel de sprekers als de gasten de bijzondere locatie en complete verzorging van het congres als geheel. Kijk voor de eventhuisstijl en eventwebsite op www.tatmecongress.com, ook zijn hier de foto’s te vinden vinden van het congres.

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.