Stressloos een evenement organiseren

Organiseer je weleens een evenement dan weet je dat er veel bij komt kijken. Niet voor niets staat het beroep van de evenement organisator in de top 10 meest stressvolle beroepen. Er zijn veel factoren die voor stress zorgen. Met name de grote tijdsdruk en het belang van slagen brengen die spanning met zich mee. Ga er maar aanstaan om naast je eigen baan ook nog eens een succesvol evenement te organiseren. Het bedrijf waar je werkt viert dit jaar een jubileum en jij mag zorgen voor een onvergetelijk moment.

Het kan ook zijn dat je als ondernemer druk bezig bent met de bouw van een nieuw bedrijfspand en je kunt niet wachten om het vol trots te laten zien aan je relaties.

Vaak wordt de organisatie van een evenement overgelaten aan de persoon in het bedrijf die van aanpakken weet en al vaker een evenement heeft georganiseerd. Natuurlijk kun je uit de voeten met een vele eventorganisatoren sites die je helpen met tal van checklists zodat je aan de slag kunt met de organisatie. Een voorbeeld: http://www.eventbranche.nl/dossiers/evenement-organiseren/ Op Google is immers alles te vinden.

Maar dan komt het, de stress neemt toe… Want hoe weet je nu als organisator dat je de juiste keuzes maakt in je programma, welke techniek moeten je inzetten en hoe ga je om met de facilitaire zaken. Hoe heurt het eigenlijk, is een veel gestelde vraag in deze. En daarnaast het werk gaat gewoon ook nog eens door. De telefoon rinkelt, mails stromen binnen en de deadline van talloze projecten nadert. Neem daarbij dat de verwachtingen van de genodigden hooggespannen zijn. Want dit is het moment supreme, alle ogen zijn op dat moment op dit ene event gericht. De opening gaat nu dan daadwerkelijk plaatsvinden of het jubileum event waar lang naar is uitgekeken is eindelijk daar.

Maar directeuren, marketing- communicatie of office managers die onder dit juk gebukt gaan, er is hoop…. ;-). Er zijn specialisten die je op elk moment in de organisatie kunt laten invliegen. Dit zijn de professionele doorpakkers van Youngwise, zij weten hoe het werkt en kunnen je feilloos ondersteunen in allerlei evenementen vraagstukken. Of het nu groot is of juist kleinschalig, dat maakt ze dan helemaal niets uit.

Het gaat erom dat het evenement succesvol is. Het voelt als een geoliede machine, waarbij je zelf alle tijd hebt kunnen besteden aan je relaties. De gasten zijn enthousiast en alles is gladjes verlopen, tot en met de laatste schoonmaakronde van de locatie.

Ook hulp nodig of advies om te zorgen voor een zorgeloos en geslaagd event of wil je het helemaal uit handen geven? Wij staan voor je klaar met onze kennis, daadkracht en creativiteit. Lift mee op onze ervaring!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.