Stinger Food Sessions

De Stinger Food Sessions is een zesdelige inspirerende podcastserie voor en door Food ondernemers uit de regio met Lisette als podcast host.

Vanaf de Stingerbol op het World Food Center terrein in Ede heeft Lisette twaalf supertoffe en trotsmakende foodondernemers aan de tand gevoeld over hun drive als ondernemer.  Maar ook waar ze soms ’s nachts van wakker liggen, wat ze trots maakt en hoe ze doorgaan waar anderen stoppen. Tijdens de opnames zijn er steeds twee ondernemers, die enorm van elkaar verschillen, met elkaar aan tafel gezet. Het werden mooie diepgaande gesprekken, met verrassende twists en nieuwe samenwerkingen die ineens aan tafel tot stand kwamen.

Krachtige co-productie

De Stinger Food Sessions podcast is een co-productie tussen het World Food Center, NEON Food Network, Regio Foodvalley en Proeftuin Wageningen. Met deze zesdelige serie brengen we de diversiteit van de wereld van food in beeld. Van marktleiders tot startups en van food innovators tot ambacht. Allen zijn zo verschillend, maar wat hen verbindt is dat zij uiteindelijk zorgen voor wat de consument eet en drinkt.

Unieke locatie

De opnamen werden gedaan vanuit de Stingerbol op het WFC-terrein, waar we voor de gelegenheid een geluidsstudio hebben gebouwd. De reden waarom de Stingerbol gekozen werd als locatie is omdat de plek ludiek is. Vroeger was dit een militaire oefenlocatie waar stingerraketten werden afgeschoten en nu vuurde Lisette de vraag op de gasten af. Dit was volgens de initiatiefnemers de uitgelezen plek voor het vragenvuur van de podcast.

Toffe plek de Stingerbol, maar praktisch was het niet helemaal. Het was koud en er was geen stroom, dus de gasten zaten met kruikjes op schoot. Maar gelukkig waren alle gasten erg onder de indruk van de plek.

Podcastserie met foodpareltjes

Het is echt een enorm toffe podcastserie geworden die boeit, inspireert en waarvan je leert. We hebben nu zes afleveringen gemaakt, maar er is nog zoveel meer te vertellen. Mocht je ook benieuwd zijn naar de foodpareltjes uit onze regio, de afleveringen kan je hier beluisteren: https://open.spotify.com/show/3Of7wIZnVwv552KiN45YZS

Zelf zijn we superblij met de zes afleveringen, maar het is extra leuk om de resultaten van de podcastserie te zien. Rondom de aflevering hebben we online campagnes gedraaid en hier was het gemiddelde bereik meer dan 27.000 met zelf uitschieters boven de 32.000. De afleveringen zijn al 449 keer beluisterd via o.a. Spotify en Apple Podcasts.

World Food Center, NEON Food Netwerk, Regio Foodvalley, Gemeente Ede en Proeftuin Ede-Wageningen, super bedankt voor jullie vertrouwen! En Go-Tan BV, Foodcase International BV, Jorisbrood, Sanorice Holding B.V., PuurDichtbij, Food Academy Nijkerk, ICR3ATE – Getting Things Prototyped, ESSENSOR, Microgreens Holland, Rival Foods en De Gieterij dank jullie wel voor de mooie gesprekken!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.