Schlingmann Architecten

Schlingmann Architecten is een servicegericht architectenbureau met oog voor mens en detail zowel voor particulieren als bedrijven. Schlingmann Architecten is  gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwbouw, renovatie, restyling en verbouw.  

Vormgeving & Website

Voor Schlingmann Architecten hebben we de vernieuwing van de sites voor de zakelijke en particuliere markt verzorgd. De huidige website van Schlingmann heeft een redesign gekregen en heeft hierdoor een wat speelse maar toch rustige uitstraling gekregen. Zo zijn de rechte vlakken uit de vorige website zijn vervangen voor nieuwe schuine vormen. Ook heeft Youngwise de unieke iconen ontworpen voor alle diensten welke Schlingmann Architecten levert. 

Naast de grafische vormgeving is ook achter de schermen de site helemaal opnieuw opgebouwd en weer helemaal van nu gemaakt. De site is gemakkelijk zelf te onderhouden en werkt op alle devices goed. We hebben een uitgebreid overzicht van projecten ontwikkeld waarbij je kunt filteren op categorie. Benieuwd naar de website, kijk dan op: www.schlingmannarchitecten.nl

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.