SanoRice

SanoRice is één van de grootste private label producenten in reguliere en biologische rijst- en maïswafels en andere granen wafels/snacks ter wereld.

Op zaterdag 27 september 2015 is door burgemeester Kolff van Veenendaal de nieuwbouw van SanoRice feestelijk geopend.

Het personeel en relaties van SanoRice werden in de nieuwe productiehal ontvangen met lieftallige ‘rice’hostesses, gekleed in speciaal ontwikkelde rijstwafelrokjes. Voor de gelegenheid bouwden wij de productiehal volledig om tot eventruimte. En was er zelfs een bijzondere kidsspace waar zij geschminkt konden worden en op de greenscreen foto mochten gaan met rijstwafels in allerlei soorten en maten.

Samen met Ton van Voorthuijsen general manager van SanoRice Holding en Richard Slijkhuis general manager van SanoRice Netherlands gaf de burgemeester van Veenendaal een ferme druk op de knop, waarna de reuze rijstwafel in de vorm van ballonnen wegpofte. Een luid applaus volgde van de ruim 250 aanwezigen. Onder de grootste groep genodigden waren de medewerkers van SanoRice samen met hun partners en kinderen. Daarnaast waren de bedrijven en relaties uitgenodigd die de bouw van de nieuwe fabriekshal hebben gerealiseerd.

Bedrijfsfilm met animatie

Na de officiële openingshandeling waren de gasten uitgenodigd voor een rondleiding in de fabriek, om met eigen ogen de prachtige nieuwe hal met de geavanceerde baklijnen te bekijken.  De productielijnen waren echter deze dag niet in werking aangezien de medewerkers zelf te gast waren en alsmede om de voedselveiligheid te garanderen. Hiervoor maakte het filmteam van Youngwise een bedrijfsfilm waarmee op het productieproces werd ingezoomd en zelfs een animatie te zien was hoe de nieuwe bedrijfshal er de komende jaren uit gaat zien met nieuwe machines en productielijnen, zogenoemde poflijnen.

Ook burgemeester Kolff zegt trots te zijn op SanoRice, dat in zijn Veenendaal gevestigd is. In zijn speech noemt hij SanoRice als een van de toonaangevende bedrijven in de FoodValley regio. Een bedrijf zoals Sanorice zorgt voor werkgelegenheid en innovatie.  “De afgelopen periode kennen we een stabiele groei en de verwachting is dat we deze koers zullen blijven volgen. We zijn met deze nieuwe hal in volledige gereedheid om de internationale markt optimaal te kunnen blijven bedienen.” besluit Van Voorthuijsen.

Geslaagd event

De enthousiaste reacties van Sanorice waren voor het organiserend team van Youngwise een kers op de taart:

Beste allemaal,

Een beetje moe, maar zeer voldaan, kijk ik terug op een zeer geslaagd event; “de officiële opening van het project nieuwbouw Sanorice Netherlands bv”. 

Ik wil een ieder zeer bedanken voor de geleverde bijdrage om dit event tot een succes te maken. En een succes was het. Event bureau Youngwise, cateraar Dick vd Maes, een DJ Marcel en zijn mannen, zeer bedankt voor jullie professionele aanpak. Jullie verstaan je vak, top!

Theo Hey
Senior Projectmanager Sanorice Holding BV
Maintenance Manager Sanorice Netherlands BV


Mooie woorden Theo, ik ben het helemaal met je eens, het was een geweldige beleving.

Richard Slijkhuis
General Manager SanoRice Netherlands BV


Volledig mee eens, het was een zeer geslaagde middag.

Ook ik wil iedereen die hier zijn steentje aan bijgedragen heeft nogmaals hartelijk bedanken.

Ton van Voorthuijsen
General manager van SanoRice Holding


Bekijk ook de website van SanoRice: www.sanorice.nl.

 

Een kleine impressie:

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.