Roseboom film

Voor Roseboom Ede zijn we aan de slag gegaan voor een award winning movie. Roseboom Ede is namelijk genomineerd voor ‘beste onderneming van Ede’. De film wordt vertoond tijdens het event in Theater De Reehorst. In de zaal zitten 500 mensen die vervolgens gaan stemmen voor de publieksprijs.

De film voor Roseboom moet opvallen, een verhaal vertellen zonder dat het gezapig wordt en bovenal moet het de kijker raken. We willen dat de 500 kijkers enthousiast worden over Roseboom! Daarnaast wordt de film na dit evenement ook gebruikt als bedrijfsfilm.

De hoofdrolspelers zijn de gezichten van Roseboom, met als frontman directeur Jan Koole die het verhaal vertelt. Het werk wat Roseboom doet is spannend, bijzonder en niet alledaags. Dit zijn prachtige beelden, van stoere werken en materieel. Maar wat het echt bijzonder maakt is dat de mensen van Roseboom het doen.

Het thema is “Wij zijn Roseboom”; We stralen trots uit op ons warme familiebedrijf. Het zorgen voor elkaar en de medemens zit in het DNA. We zijn niet alleen trots op onze rijke historie, maar ook dat wij met onze wortels krachtig in de Edese grond geworteld zijn. De bouw is traditioneel, en hoewel we varen op oeroude en ijzersterke kernwaarden, we lopen voorop als het gaat om de warmte werken, duurzaamheid en innovatie. Bam! Dat is Roseboom; wij zeggen niet, maar doen!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.