Rodenburg Brandpreventie

Voor Rodenburg Bouwkundige Brandpreventie hebben we het beursconcept bedacht voor de bouwbeurs op basis van het ‘good old’ AIDA principe. Want wil je enigszins de aandacht hebben van de grote groep beursbezoekers, die stand na stand en hal na hal bezoeken, dan moet je opvallen.

Een gestructureerd plan tot gevolg, hierin een korte samenvatting:

  • Attention: dmv een CO2 jet die 5 meter rook de nodige lawaai de lucht in spoot
  • Interest: de nieuwe app en oplossingen voor de brandpreventie
  • Desire: de interesse wordt in korte tijd gewekt en men is nieuwsgierig waardoor de bezoeker meer wil weten
  • Action: de hotprospect wordt uitgenodigd voor een bijzondere masterclass op het gebied van brandpreventie, op een later moment gehouden zodat er een verdieping ontstaat in de relatie.

We hebben daarnaast meegedacht om de communicatie aan te laten sluiten op het beursconcept waardoor er een lijn ontstond op het gebied van de uitstraling, de huisstijl en het verhaal.

Beurstraining

Vervolgens hebben we het enthousiaste team van Rodenburg een beurstraining gegeven waardoor ze de boodschap goed in het visier kregen en inzicht kregen de bezoekersprofielen.

Tijdens de beurs ontving Rodenburg veel enthousiaste reacties en werden er een groot aantal matches gemaakt. Deze goede contacten zorgden ervoor dat Rodenburg zeer tevreden was over de deelname aan deze beurs en zeker nadat ze waren uitgeroepen tot een van de best scorende bedrijven op de Bouwbeurs!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.