Rhenen Stad

Rhenen Stad behartigt de belangen van de ondernemers van Rhenen Centrum en is de spil tussen de Gemeente Rhenen en de ondernemers. Rhenen Stad is in het leven geroepen door vrijwilligers en raadsleden van Gemeente Rhenen. Met als doel de bezoeker te informeren over de gezellige en zeer verassende binnenstad van Rhenen.

Vormgeving

Voor Rhenen Stad is een volledig nieuwe huisstijl ontworpen met het bijbehorende briefpapier en visitekaartjes, met een compleet kleuren en vormen palet. De kleur blauw en groen staan symbool voor de stad Rhenen aan de Rijn aan de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

Website

Voor Rhenen Stad hebben we daarnaast een dynamische website gebouwd waarop alle informatie voor bezoekers van de winkelstad Rhenen te vinden is. Een belangrijk onderdeel is het overzicht van alle bedrijven in de stad. Er kan gezocht worden naar winkels en bedrijven en er is een uitgebreid overzicht, ingedeeld op categorie. Tevens is er ruimte voor activiteiten in een kalender en zijn er tekstpagina’s met achtergrondinformatie over de stad. Al deze functionaliteiten zijn speciaal ontwikkeld voor Rhenen Stad en zijn te beheren via het CMS van WordPress.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan snel de website!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.