Reklet

De wereld verandert, de consument verandert, retail verandert en signing verandert. En Reklet verandert mee. Het 40 jarig bestaan van Reklet werd gevierd met een nieuw toekomstperspectief, met een forse uitbreiding van het bedrijfspand en een geheel nieuwe huisstijl: helder, sterk, kleurrijk, efficiënt en duidelijk.

Reklet heeft meerdere disciplines onder één dak en biedt een totaalpakket van signing. Letterlijk voor alle vormen voor in- en outstore signing, zowel permanent als actiematig. De focus ligt op retail. Een mooi aantal aansprekende retailers zijn vaste klanten, zoals Coop, ICI Paris, Kruidvat, Trekpleister, Dirk en Leen Bakker. Reklet begrijpt als geen ander dat retail de kunst van het verleiden is

Youngwise werd door Reklet gevraagd om deze drie bijzondere mijlpalen feestelijk vorm te geven in de vorm van een inspiratie bijeenkomst voor de toonaangevende opdrachtgevers en een feestavond voor de persoonlijke relaties en het personeel van Reklet. 

De kunst van het verleiden, het heden – verleden – toekomst en de warme relatie die Reklet heeft met haar opdrachtgevers, klanten en medewerkers stond centraal in het eventconcept.

De nieuwe bedrijfshal van Reklet hebben we voor de gelegenheid omgebouwd tot eventlocatie. Het karakter was urban en stoer, met veel elementen rood erin verwerkt. De aankleding hebben we eerst gemaakt op een moodboard, vervolgens in tekening en vervolgens is het in de hal geplaatst, waarbij er een volledige metamorfose plaatsvond. We hebben gekozen voor rode conische statafels in combinatie met stoer steigerhouten tafels en barren, met strakke witte lounge seats en witte voile. Als finishing touch werden de entree, eventruimte, vloer en barren voorzien van in t oog springende signing, uiteraard vanuit de eigen productie van Reklet. 

De opdrachtgevers zijn belangrijk voor Reklet en met velen gaat de samenwerking al vele decenia terug. ’s Middags zijn we daarom gestart met een inspiratiesessie, speciaal voor de opdrachtgevers. Vanuit de redroom kregen de gasten een boost aan brain candies door retail trendwatcher Christine Boland.

Terwijl de zakelijke gasten in de redroom waren, vond het ontvangst van de persoonlijke relaties en het personeel plaats in de eventlocatie. Na afloop van de inspiratiesessie vond de rondleiding plaats voor alle gasten in de productieruimten van Reklet en van Van Oeverden. Hierdoor konden de gasten met eigen ogen zien dat Reklet een totaalleverancier is voor het volledige retailspectrum. 

Vervolgens werd onder het toeziend oog van alle gasten door Almer van der Waal en locoburgemeester Willemien Vreugdenhil de nieuwe visuele identiteit onthuld. De gasten kregen de flessen champagne uitgereikt, waarna de kurken volop knalden en er geproost kon worden op een mooie succesvolle toekomst. Vanaf dat moment gingen de urban foodcounter RAW, ROUGH, ROASTED open en startte het feest met dj en saxofonist. 

Youngwise heeft het eventconcept gecreëerd, de eventcommunicatie verzorgd voor de uitnodigingen en de inschrijving van de gasten, de aankleding van het event, alsook de facilitaire invulling verzorgd. Daarnaast hebben we de scripts geschreven voor de films, maar ook de montage en animaties er van verzorgd. Tijdens het event waren onze producers en regisseurs in touw om het vlekkeloos te laten verlopen.

De catering lag in handen van Het Oude Politiebureau, zij hebben een geweldig culinair concept neergezet dat aansloot bij het totale eventconcept. De PR werd verzorgd door Esther Werkman en de visuals werden gerealiseerd door het team van Reklet. Mede door onze hechte samenwerking en het vertrouwen van de opdrachtgever hebben we dit mooie event kunnen realiseren. 

Verschillende media waren aanwezig tijdens het evenement en hebben hier een artikel over geschreven. Lees de artikelen hieronder terug:

Sign Pro

Edese Post

Sign

Ede Nieuws

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.