Regio FoodValley

Tijdens het Agro Food & Technology Congres kwamen meer dan 200 mensen uit de food & technology-branche bij elkaar: voedselproducenten, levensmiddelenbedrijven, technologische bedrijven in de foodsector, toeleveranciers, innovatieve mkb-bedrijven, vertegenwoordigers uit de verpakkingsindustrie, de transportindustrie, de machinebouw etc. Maar ook gemeenten, provincies en de rijksoverheid waren aanwezig. Het doel van het congres was innovatie stimuleren en concreet maken. Daarom waren kennis, keten, overheid en financiering aanwezig om het bedrijfsleven te ondersteunen. Het was een dag vol inhoudelijke presentaties, interactieve rondetafelsessies en toetsing van concrete innovatieplannen.

Natuurlijk kon de FoodValley regio op dit congres niet ontbreken, met een gezamenlijke presentatie van de triple helix. De opvallende stand viel bij de bezoekers direct op.

Het ‘kip en het ei’ verhaal werd als kapstok gebruikt om de regio te presenteren. Als voorbeeldketen werd hiermee het proces belicht en de talloze innovatieve bedrijven getoond. Op de stand stonden zes blokken, op elk blok stond één innovatie uit de FoodValley regio. Zo was er speciaal kippengraan van De Heus Diervoeders en lagen er onderzoeksmaterialen van het NIZO. Verder leverden ook de bedrijven Hatchtech, Moba, Rondeel en PaperFoam hun bijdrage aan de stand.

Alle samenwerkende organisaties waren aanwezig: het FOV, VNO- NCW, ROC A12, RCT de Vallei, OostNV en de gemeentes Veenendaal, Wageningen, Ede en Barneveld. Dit leverde een hoop positieve en enthousiaste reacties van bezoekers op.

Youngwise verzorgde de organisatie, vormgeving, standbouw en projectbegeleiding van deze succesvolle presentatie tijdens het Agro Food & Technology Congres. De projectbegeleiding met onder andere PDR ten behoeve van de teksten van de beursbrochure en met EF2 voor de verzorging van de beursfilm.

 

Een impressie van de beursstand

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.