Regio Foodvalley Days

Ontdek, Ontmoet & Beleef Regio Foodvalley

Begin dit jaar werden wij gevraagd om mee te denken voor de Regio Foodvalley Days. Drie dagen vol inspiratie en kennismaken, organisatie door Regio Foodvalley en aan ons de vraag of we een eventsite met aanmeldmogelijkheid konden bouwen. Dit kunnen wij zeker, we gingen vol enthousiasme aan de slag en uiteindelijk is het uitgegroeid tot een hele happening.

Regiofoodvalleydays.nl

Na een aantal brainstorms hebben we de eventsite regiofoodvalleydays.nl ontworpen en gebouwd, incl. eventlogo en per event een aanmeldmogelijkheid. Een onderdeel hiervan was o.a. de Regiotour. De gasten konden zich aanmelden voor 13 verschillende tours naar een aantal bijzondere, verrassende en inspirerende bedrijven in Regio Foodvalley.

Uitnodigingstraject

Nadat de eventsite gelanceerd was het tijd om de gasten uit te nodigen, hiervoor hebben wij de save the dates, uitnodigingen, laatste informatiemail en de aftermailing verzorgd.

Totaal plaatje

Digitale welkomstborden, naamkaartjes, menukaarten, powerpointpresentatie, bewegwijzering en beachflags zorgde ervoor dat het totale plaatje klopte tijdens de drie evenementen.

regiofoodvalleydays.nl

Jolanda, Bertil, Victoria, Marianne en Sanne bedankt voor de mooie opdracht en de superfijne samenwerking.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.