Werken bij Youngwise?

Youngwise groeit en daar zijn we blij mee! Regelmatig zijn we op zoek naar de beste mensen in communicatie en events voor langlopende of korte termijn projecten. Ben jij zo’n creatieve topper en wil jij je volledig inzetten binnen ons team in de missie naar blije opdrachtgevers, stuur dan je open sollicitatie naar: sollicitatie@youngwise.nl.

Vacatures

Wij zoeken een enthousiaste, nieuwe collega!

Youngwise is een live communicatiebureau en we werken dagelijks voor onze opdrachtgevers aan vormgeving, websites, bedrijfsfilms, (online) marketing en events. Youngwise is een jong en dynamisch bedrijf waarin geen enkele dag hetzelfde is. We groeien en om ons ambitieuze team te ondersteunen zoeken wij versterking:

Grafisch Vormgever / Multimedia Designer

M/V – Fulltime

Wat houdt de functie in?

Als Grafisch vormgever / Multimedia Designer ben je volledig zelfstandig verantwoordelijk voor de strategische vormgeving en marketingcampagnes voor de opdrachtgevers van Youngwise. Van intake tot planning en van briefing tot eindresultaat.  Je creëert zowel on- als offline award winning ontwerpen.  Je werkwijze is zelfstandig, planmatig en inspirerend.

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal 4 jaar werkervaring bij een reclamebureau is een vereiste voor deze functie
 • Vormgeving voor elk denkbare beelddrager is voor jou geen probleem
 • Je bent ontzettend creatief en oog voor detail
 • Tegen de hectiek van een klein creatief bedrijf ben je bestand
 • Jouw werkwijze is productief, efficiënt en flexibel
 • Adobe programma’s Indesign, Illustrator, Photoshop & Microsoft programma’s ken je als geen ander
 • Ook CMS systemen zoals WordPress en e-mailingprogramma’s zijn voor jou niet onbekend
 • Je staat achter je eigen ontwerpen en weet dit te presenteren
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste teamspeler en je weet opdrachtgevers en collega’s te inspireren. Je vindt het net zo leuk om je in te spannen voor zowel een mooie social media campagne, een banner, een website of een complete huisstijl. Vanzelfsprekend zet je snel je creatieve ideeën op papier en weet deze goed te onderbouwen. Je weet wat de nieuwste trends zijn. Je krijgt inspiratie van het combineren van inhoud en vorm, met het totale landschap van marketing in combinatie met de trends.

Wat bieden wij?

 • Fulltime creatieve functie
 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Een marktconform salaris
 • Gave projecten
 • Samenwerking binnen een team enthousiaste collega’s

Wil jij werken als Grafisch vormgever / Multimedia Designer?

Wacht dan niet langer en stuur je motivatie met CV en portfolio naar Lisette de Jong via sollicitatie@youngwise.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stages

Kom jij ons team versterken?

Youngwise is een live communicatiebureau en we werken dagelijks voor onze opdrachtgevers aan vormgeving, websites, bedrijfsfilms, (online) marketing en evenementen. Youngwise is een jong en dynamisch bedrijf waarin geen enkele dag hetzelfde is. Wij zijn op zoek naar:

YOUNGWISE ZOEKT EEN ENTHOUSIASTE STAGIAIR

Stagiair Online Marketing

Wie ben jij?

Ben jij een hbo-student en word jij helemaal enthousiast van online marketing? Kom dan stage lopen bij Youngwise. Vind je het gaaf om veel te leren over alle aspecten van het vak en wil je betrokken zijn bij de dagelijkse praktijk, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Een dynamische stageplek met een team van collega’s die jou graag heel veel willen leren. In de creatiestudio van Youngwise heerst een informele sfeer en we vinden het belangrijk dat je je snel bij ons thuis voelt. We bieden je een goede begeleiding en geven je echte uitdagingen. Daarnaast worden successen gevierd en zijn onze vrijmibo’s befaamd!

Wat ga je doen?

 • Het mede opzetten van campagnes via diverse platformen
 • Het schrijven en plaatsen van content voor websites, social media en advertenties
 • Verzorgen van e-mailmarketingplannen en het uitvoeren van de e-mailings
 • Uitvoeren van diverse werkzaamheden rondom zoekmachine-optimalisatie
 • Het uitvoeren van diverse online marketing analyses voor het doen van conversie- cq usability-verbeteringen.

Wat verwachten wij van jou?

We vinden het belangrijk dat je gedreven bent, daarnaast ben je heel leergierig en heb je een proactieve houding. Je bent een teamworker, hebt een vlotte pen en je gaat geen uitdaging uit de weg. Je stage duurt minimaal 5 maanden en is minimaal 3 dagen per week.

Als je al eerder stage hebt gelopen en/of werkervaring hebt dan is dat een pre. Dat geldt ook als je technische kennis hebt van Adobe Photoshop, online marketingtools, WordPress, HTML en/of CSS.

Lijkt het jou super om bij ons aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief met CV – Lisette de Jong via sollicitatie@youngwise.nl.

Binnen ons team is er ook ruimte voor een stagiair communicatie, webdesign en webdevelopment. Mocht je op zoek zijn naar een leuke stageplaats meld je dan nu aan en motiveer waarom jij denkt dat je bij ons aan de slag wilt gaan tijdens je stage: sollicitatie@youngwise.nl.

Kom ons team versterken!

Mail ons direct.

© 2004 - 2018 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.