Werken bij Youngwise?

Bij Youngwise zijn we met niets liever bezig dan Live Communicatie. We zijn een bureau voor reclame, marketing en events. Alles draait om het totaalplaatje, de beleving van begin tot eind. Met onze krachtige concepten voor campagnes, promoties, vormgeving, bedrijfsfilms en websites zoeken wij de grens op. Ben jij net als wij overtuigd dat de kracht van communicatie in het totaal plaatje zit, dan zoeken wij jou!

Youngwise groeit en daar zijn we blij mee! Regelmatig zijn we op zoek naar de beste mensen in communicatie en events voor langlopende of korte termijn projecten. Ben jij zo’n creatieve topper en wil jij je volledig inzetten binnen ons team in de missie naar blije opdrachtgevers, stuur dan je open sollicitatie naar: sollicitatie@youngwise.nl.

 

Creatieve Project Assistent

Parttime of fulltime – minimaal 32 uur per week

 

Hey creatieve project assistent

Wij hebben voor jou de tofste baan die je maar kunt bedenken! Ben jij een organisatietalent, een creatieve duizendpoot die het heerlijk vindt om samen met je collega’s aan de leukste projecten te werken, solliciteer dan snel!

Deze job is echt iets voor jou wanneer je blij wordt van een veelzijdige functie, waar geen dag hetzelfde is. Want als er iets geregeld moet worden, dan ga jij ‘aan’. Je bent als een rots in de branding voor je collega’s en opdrachtgevers. Voordat anderen eraan denken, heb jij het al geregeld. Jij ondersteunt de projectmanagers in de organisatie van evenementen en marketingcampagnes van A tot Z. Samen een geweldig project neerzetten, daar krijg jij energie van!

Hoe ziet een werkdag eruit?

Je komt ’s ochtends binnen, start je computer op en praat gezellig met je collega’s onder het genot van een heerlijke kopje Crossbow Coffee. Thee mag ook natuurlijk. Nadat we de dagplanning hebben doorgenomen, ga je aan de slag. Er moet een inspirerende offerte gemaakt worden voor een zakelijk event van een nieuwe opdrachtgever. Na de briefing van je collega ga je enthousiast aan de slag. Je vindt gaaf beeldmateriaal waardoor het event in de offerte tot leven komt. Tussendoor belt een leverancier met een vraag over een marketingcampagne. Snel schakelen tussen de verschillende projecten is voor jou geen probleem.

Wat vliegt de tijd, even een broodje eten met je collega’s in het zonnetje. Na de lunch zet je een mailingcampagne klaar en schrijf je een social media post. Je hebt nog tijd om voor een afgerond project de eindcalculatie te maken en je bereid alvast de evaluatie voor, zodat alles klaar staat. Je sluit tevreden af, weer een fijne dag gehad!

Over ons

Spraakmakende, trotsmakende en betekenisvolle projecten in de reclame, marketing en events. Daar gaan we voor met het hele team. Vanuit onze creatieve studio in Ede zijn we bezig met krachtige (online) campagnes, spraakmakende live-events, strategische websites en toffe bedrijfsfilms. Doen we dat echt allemaal? Jazeker! Voor ons draait alles om de totaalbeleving.

In de studio hangt een leuke, gezellige sfeer. De grapjes, mooie verhalen en lekkere koeken vliegen om je oren. Daarnaast houden we van veel confetti, leuke vrijmibo’s en hebben we toffe teamuitjes.

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO denk- en werkniveau
 • Je bent punctueel en gestructureerd
 • Je bent goed in de Nederlandse taal
 • Je vindt marketing, reclame en events tof
 • Programma’s als PowerPoint, Excel en Word ken jij als geen ander

Wat bieden wij?

 • Een leuke uitdagende functie
 • Een marktconform salaris, passend bij de functie
 • Veel ruimte voor eigen initiatief
 • De allerleukste collega’s natuurlijk die wel houden van een geintje
 • De kans om te doen waar je goed in bent en dit nog verder te ontwikkelen
 • Een gave werkplek in een mooi kantoor
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en hele leuke uitjes

Wil jij werken als creatieve project assistent?

Wacht dan niet langer en stuur je motivatie met CV naar Lisette de Jong via sollicitatie@youngwise.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken!

Mail ons direct.

© 2004 - 2022 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.