Wij zijn Youngwise

Bureau voor reclame, marketing & events

15 jaar geleden startte eigenaar Lisette de Jong met Youngwise. Opgegroeid in de evenementenbranche en jaren werkzaam als marketeer, heeft zij de rotsvaste overtuiging dat deze elementen elkaar versterken. Communicatie en organisatie zijn het sterkst als het gecombineerd wordt. Dat dit werkt is duidelijk, inmiddels heeft deze unieke mix een naam namelijk; Live Communicatie. Alle brancheverenigingen zijn het erover eens, Live Communicatie is een buitengewoon vak van communiceren en organiseren. And We Love Live!

Bureau voor reclame, marketing & evenementen in Ede

Vanuit onze studio in Ede is het creatieve team van Youngwise dagelijks bezig met de gaafste projecten. Krachtige concepten, campagnes, promoties, websites, vormgeving en bedrijfsfilms. Doen we dat echt allemaal? Jazeker! Voor ons draait alles om de totaalbeleving. Ons team bestaat uit creatieve vakfanaten die gespecialiseerd zijn in events, ontwerp, (web)marketing en media. Samen ontwikkelen we concepten die al je verwachtingen te boven gaan.

Ten voeten uit!

Wij doen het net even anders dan een traditioneel evenementen of communicatiebureau. We weten namelijk wanneer je doelgroep geraakt wordt of het nu online is, op papier, beeldscherm of tijdens een event. Dat maakt dat onze ideeën nooit standaard zullen zijn en dat is onze drijfveer. Net even anders dan de rest. We weten waar we het over hebben, we zijn vernieuwend, niet bang om buiten de gebaande paden te gaan en een tikkeltje eigenwijs. Dat is Youngwise ten voeten uit!

Strategie als drijfveer

Als we aan de slag gaan voor een nieuwe opdracht, dan zetten we onze tanden erin. We gaan op de stoel zitten van jou als opdrachtgever en tegelijkertijd staan we ook in de schoenen van jouw klant. Dat geeft ons inzichten om vanuit een doordacht plan te werken naar een te gek resultaat. We zijn nooit zomaar een leverancier, voor ons wordt het daadwerkelijk een succes als we als strategen voor je aan de slag mogen gaan. We zijn harde werkers, met een service gerichte inborst, waarbij we onderweg veel plezier willen maken en de successen met je willen vieren.

Zin in koffie?

We houden van super lekkere koffie, jij ook? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Ede en we staan te popelen om je echt te leren kennen!

Evenementenbureau, marketingbureau en communicatiebureau. Wij zijn het allemaal in één.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons!

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.