Opening RADD

Met een druk op de knop vanuit het controllcentrum opende minister Schultz van Haegen dinsdag 27 juni het Researchlab Automated Driving Delft (RADD) in The Green Village op de campus van de TU Delft. Het RADD op de campus van de TU Delft biedt een fysieke ruimte aan experimenten met automatisch vervoer in real-life situaties. Een unieke omgeving waarin de interactie tussen mens en de automatische weggebruiker centraal staat. Dit openluchtlab maakt de weg vrij om onderzoeksvragen m.b.t. grootschalige uitrol van autonoom vervoer te beantwoorden.

Youngwise was verantwoordelijk voor het eventmanagement van het volledige evenement. Wanneer een opening wordt verricht door een hoogwaardigheidsbekleder dan dient het evenement afgestemd te worden met het protocol en woordvoering van het ministerie. Als spil hebben wij gefungeerd tussen ministerie en woordvoering TU Delft, provincie Zuid Holland en de projectpartners. Daarnaast waren wij verantwoordelijk voor de facilitaire en organisatorische invulling. Zoals catering, aankleding, techniek, publieksontvangst en de verzorging van de openingshandeling met mega strik en schaar.

Na de officiële openingshandeling bezocht de minister de demoside op de Green Village en daar werd een showcase gepresenteerd van het automatisch vervoer, zowel door inhoudelijke programma’s en demo’s. 

De aanwezige demo’s waren de WEpods, monitoringssysteem voor fietsen, clearpath robot, automatisch rijdende Prius 3ME, Delfia met de demo van het zelfvarende schip,  2getthere met de rivium shuttle, Dynniq met de inteligente vri’s, Domino’s met de bezorgrobot voor pizza’s en Accenda met de zelfrijdende Twizzy.

Bekijk hier de film van de opening voor een sfeerimpressie.

Het event vond plaats onder grote belangstelling van de pers en de volgende publicaties zijn verschenen: 

BNR Nieuwsradio

Nu.nl

Algemeen Dagblad

Telegraaf

RTV West

Zelfrijdend vervoer.nl

Omroep West

Delft wordt groen

Tweakers

TTM

Schiedam24

Telecompaper.com

Emerce

Delft

MRDH

TUDelft

Zuid-Holland

Benieuwd naar de speech van Minister Schultz van Haegen? Lees hem hier nog eens terug.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2022 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.