Open Dag VTC

Een kijk in de toekomst van verticaal transport

In navolging van de succesvolle VTC open dag in 2016 organiseerde VTC in nauwe samenwerking met de branchevereniging Vereniging Verticaal Transport (VVT) op 18 juni 2022 een nieuw VTC-event voor de gehele verticale transportsector. Voor de sector zijn er weinig beurzen en bijeenkomsten geweest en was er een sterke behoefte om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen via het zien van de nieuwste machines en het bijwonen van presentaties en/of workshops.

Open Dag

Vorig jaar werden wij door Michael Das van Das Communicatie benadert of wij hem konden helpen met de organisatie van een Open Dag voor Verticaal Transport Centrum Ede. Dit event was bestemd voor de verticale transportsector. Op het eigen terrein was er een beursvloer gecreëerd waar meer dan 30 standhouders stonden om de nieuwste ontwikkelingen te tonen en was er een food- en kidsplein. Tevens vond in de ochtend de Algemene Ledenvergadering van VVT plaats. In de middag werden er diverse presentaties en workshops gegeven en aansluitend was er voor de standhouders en de VVT leden een speciale VIP avond, met een feestelijke en culinaire invulling.

Event

Naast de evenorganisatie waren wij verantwoordelijk voor de eventsite + de digitale save the dates en uitnodigingen. Ook de communicatie met- en voor de standhouders hebben wij op ons genomen.

Ondanks de warmte hebben we ruim 600 bezoekers mogen verwelkomen op het terrein in Ede. We kijken samen met VVT en VTC terug op een mooi evenement en tot een volgende keer.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2022 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.