Nacht van de Gelderse Economie

Creatie en organisatie van het smaaklab “Proef de FoodValley regio”

Tijdens de ‘Nacht van de Gelderse Economie’ van provincie Gelderland heeft de FoodValley Regio zich geweldig gepresenteerd met het pop-up smaaklab “Proef de FoodValley regio”.

In opdracht van Regio FoodValley hebben we in korte tijd een fantastisch concept gerealiseerd in samenwerking met Ziekenhuis De Gelderse Vallei, Wageningen Universiteit en food designer Christian Weij. Het event vond plaats in de voormalige Honigfabriek in Nijmegen en tijdens de nacht waren er maar liefst 700 bezoekers die het event hebben bezocht.

De FoodValley Regio was te zien alle facetten de regio rijk is waarbij de lijnen zijn getrokken tussen de 6 belangrijke peilers. Denk aan Agrofood – Productie – Retail – Kennis – Food Processing – Innovatie – Cultuur. Het beeld van deze intensieve samenwerkingen zichtbaar gemaakt door de lijnen van de thema’s door te laten lopen over de vloer. Hiermee ontstond een kleurrijk lijnenspel. De kracht van samenwerking kwam tot uiting op een grote markant vormgegeven wingtafel met daarop vers gestoken gras uit Barneveld. Op de tafel kon de regio volop geproefd worden en waren er speciale reuk en geurtesten. Uitgevoerd door de mensen van de smaak- en reukkliniek en de fooddesigner van de regio. De grote doorzichtige bollen gaven een bijzonder effect, zeker in combinatie met de rook van het droogijs.

Tijdens de Nacht van de Gelderse Economie heeft onze opdrachtgever in de stand veel enthousiaste bezoekers ontvangen, zoals onder andere ook gedeputeerde Annemieke Traag. Ook nadien hebben de bezoekers de ervaringen weer gedeeld met anderen waardoor de spin-off groot was.

Kortom een geweldige presentatie van onze regio geur en kleur!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.