Modelec

Modelec, de netwerkspecialisten, die betrouwbaar, kwalitatief en veilig weten te verbinden. In staat om de beste industriƫle oplossingen te leveren met de aanwezige kennis van ons en hun partners.

Modelec kwam bij ons met de ambitie om Modelec beter te positioneren bij de potentiele klant. Een hele mooie uitdaging. Een sterke naam heeft Modelec al en met een verfrissende positionering en de juiste vormgeving zorgde we voor een succesvolle positionering.

Voordat we met de huisstijl aan de slag gingen, hebben we een strategiesessie met het hele team gehad om samen de positionering te bepalen en aan te scherpen.

Huisstijl

Het was tijd voor een touch up van de huisstijl, denk hierbij aan het logo en de huisstijlelementen, zoals nieuwe visitekaartjes, briefpapier, e-mailhandtekening en een template voor de powerpoint presentatie.

Sterke zichtbaarheid en profilering

Samen hebben we een 13-delige serie films gemaakt, waarmee Modelec zich krachtig en persoonlijk presenteert en die inzicht geven in de werkzaamheden in de specifieke markten.

Verder hebben we ook de overkoepelende bedrijfsfilm gemaakt en tot slot hebben we online campagnes gedraaid om de doelgroep (vakinhoudelijk) kennis te laten maken met Modelec.

Modelec weet te verbinden en dat doen ze op een hele mooie en daadkrachtige wijze!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.