LSBL

LSBL is de specialistische opleider van Nederland op gebied van levensmiddelentechnologie. Vanuit Ede verzorgen zij tal van opleidingen door het hele land en LSBL is onze buurman. Terwijl we met elkaar de lunch aan het nuttigen waren in het bedrijfsrestaurant kwam ons gesprek op de online marketing van LSBL.

Niet snel daarna hebben we een scan uitgevoerd en daaruit kwam een plan met aanbevelingen. Met name was het van belang de drie doelgroepen van de organisatie op de juiste manier te bedienen, dat de traffic en call to actions goed zouden werken, en tot slot ook dat de site volledig zou worden geoptimaliseerd op het gebied van de online marketing.

In razend tempo is er de stylesheet voor de website ontworpen en hebben we in planmatig de realisatie van de nieuwe website gerealiseerd. In no time was de site gerealiseerd. Mede ook door de goede samenwerking en waanzinnig snelle acties van de interne marketeer van LSBL konden we dit project zo voortvarend aanvliegen. Dit vinden wij zelf altijd fijn werken!

Nu is de website gelanceerd en is wordt het online marketingplan verder uitgerold.

Bekijk de website op LSBL.nl.

lsblv2

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.