Live Communicatie

Bij Youngwise zijn we groot fan van Live Communicatie. ‘Klinkt leuk, maar wat is dat nu precies?’ hoor ik je zeggen.

Door middel van communicatie creëren we een ‘live’ ontmoeting tussen mensen. ‘Live’ gaat, naast real life-evenementen, om alle vormen van contact. Het is levend en belevend, of dat nu offline of op een beeldscherm is. Ik wil in elke vorm van communicatie de interactie opzoeken. Passiviteit de deur uitgooien en ruimte maken voor een reactie. Een lach, rillingen, gevoel van herkenning, zin krijgen om iets te gaan doen, wat dan ook. Er moet iets gebeuren bij de ontvanger van jouw boodschap. Dat is de krachtigste methode om hem te bereiken, door iets in ´m los te schudden. Zo ontstaat er binding. Maak hem wakker en werf ambassadeurs in plaats van klanten.

Verbinding tussen klant en bedrijf
‘Live’ kan in elke vorm van communicatie zitten. In een website, bedrijfsvideo, seminar, congres, marketingactie of presentatie. Zelfs een flyer kan een zinderend contact tot stand brengen.

Ik zoek met Youngwise naar creatieve en baanbrekende manieren om verbinding te maken tussen klant en bedrijf, een échte verbinding. Een prikkeling waarin een onvergetelijke ontmoeting plaatsvindt, een uitnodiging om kennis te maken, om elkaar te begrijpen en te zien. Een persoonlijke aanraking tussen bedrijf en klant, merk en doelgroep of organisatie en medewerkers. Een tinteling die je zintuigen prikkelt. Je hart bonst in je keel, kippenvel op je armen en je tenen zitten samengeknepen in je schoenen. Alsof je in een achtbaan zit of kijkt naar een geweldig indrukwekkende film. Geef dat gevoel aan je klanten en ze zijn fan voor het leven. Geweldig toch?

Veel meer dan een fantastische belevenis
Live Communicatie is de communicatie van de toekomst. Daar zitten de kansen, de eindeloze mogelijkheden en de kracht om bedrijven groot te laten worden. Live Communicatie is veel meer dan een fantastische belevenis op een evenement, het zit in elke vezel van je bedrijf en je marketing. Daar is lef voor nodig, heb je dat? Als je antwoord daarop volmondig ´ja´ is, kunnen wij samen fantastische dingen gaan doen.

Durf jij verrassend te zijn, durf jij de grenzen op te zoeken en de adrenaline te laten stromen? Ik wel. En als jij er ook klaar voor bent neem ik je graag mee op avontuur. Je hoeft het maar één keer te ervaren om nooit meer anders te willen.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.