Jubileum Overvoorde Van Tilborg

Overvoorde Van Tilborg is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in vastgoedonderhoud. Met ons team bedienen wij woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, VVE’s, particulieren en rechtbanken en verzekeraars.

Eind 2018 kwam Kees van Tilborg bij ons en gaf aan dat die het 10-jarig jubileum groots wilden oppakken. We hebben een jubileumplan voor hem geschreven en uitgevoerd met diverse marketingacties.

Eventbranding

In onze studio ontwikkelden we een eventbranding die we continue als rode draad door de jubileumacties lieten lopen. Denk aan een jubileumlogo, aangepaste header voor je website en een viertal banners om gedurende het jubileumjaar toe te voegen aan de e-mail handtekening.

Personal branding

Het jubileumjaar is een goed moment om Overvoorde Van Tilborg extra te profileren. De website staat op dat moment volledig en heeft de gewenste uitstraling. Daarnaast werden in de actie- /mediakalender een stroom aan berichten op gang gebracht. Dus er was traffic en beweging!

Omdat de medewerkers zo’n belangrijke schakel zijn in de kwaliteit van de dienstverlening en het succes naar de opdrachtgevers werd het hoogtijd om ook hen daarbij in de spotlights te zetten. We zorgden voor een professionele portretfoto, daarnaast hebben we voor iedereen een gepersonaliseerde LinkedIn tekst geschreven, zodat ze goed voor de dag komen. Deze tekst is ook in te zetten als profiel van de medewerkers op de website. Terwijl de fotosessie gaande was, hebben we ook ‘actiefoto’s’ gemaakt, zodat we de collega’s aan het werk zien of in overleg. En wat was er leuker om daarnaast ook nog eens een aantal groepsfoto’s te maken met een knipoog naar de acties die komen gaan. Deze algemene foto’s plaatsten we eveneens op de website en de actiefoto’s werden gedurende het hele jaar gebruikt bij de desbetreffende momenten.

Actie & communicatiekalender

Voor het hele jubileumjaar hebben we een actiekalender gemaakt, zodat we het hele jaar lang allerlei momenten plannen die linken naar het jubileum. Ook maakten we een communicatiekalender, zodat het hele jaar een krachtige en sterke stroom aan berichten in de online en offline media voorbijkwamen. Denk daarbij ook aan free publicity door middel van een persbericht.

Omgekeerde verjaardagskaart

Met een gepersonaliseerde kaart maakten we het jubileum bekend en bedankten jullie jullie contactpersoon voor de super samenwerking. Tevens vertelden we dat we een heel jaar feest vierden!

Tour de klant

Wie jarig is trakteert! Met een feestelijke snoeppot onder de arm zijn de medewerkers op pad gegaan naar alle contactpersonen. Een belangrijk moment voor persoonlijke aandacht en dank.

Social return / Handen uit de mouwen actie

Samen bouwen, groeien en ontplooien dat heeft 10 jaar Overvoorde Van Tilborg gebracht tot waar ze nu zijn. Dankzij waardevolle relaties en contacten is het een solide organisatie met een mooie toekomst voor de boeg. In het kader van het 10 jarig bestaan zal Overvoorde Van Tilborgvanuit naam van al haar relaties een goede doelen actie ontplooien die sociaal maatschappelijk of duurzaam en verantwoord is.

2019 was een erg mooi jaar waar we met trots op terug kunnen kijken!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.