Jubileum BKR

Het 25 jarig bestaan van de bruisende ondernemersvereniging van Rhenen mocht niet ongemerkt voorbij gaan. In het mooie Residence Rhenen werd ter gelegenheid van deze mijlpaal een galafeest georganiseerd.

Doordat we diep met onze wortels in het Rhenense zitten – Voor degene die dat niet weten, dit is de plek waar Lisette vandaan komt –  zijn we altijd zeer betrokken bij de Bedrijvenkring Rhenen. We doen niet alleen de communicatie van de events, maar in het begin is Lisette ook betrokken geweest bij de vernieuwing van de Bedrijvenkring. Die overigens 25 jaar geleden mede door haar vader Hans de Jong werd opgericht.

Eventinvulling

Met veel plezier hebben we samen met het activiteitenteam van de Bedrijvenkring Rhenen invulling gegeven aan het programma. De avond startte met de Rhenense pianiste Lisette van de Loo en saxofoniste Cunera.

Opening

De avond werd geopend door de kersverse voorzitter Fius van Laar. Hij vertelde de weg die de ondernemersvereniging Rhenen heeft bewandeld naar de Bedrijvenkring Rhenen, waar we nu staan en wat de toekomst mogelijk gaat brengen. Na zijn woorden plopten vele kurken open en werd er getoost op de ijzersterke en buitengewoon gezellige club die we met elkaar vormen.

Top avond

Daarna gingen de voeten van de vloer met de steengoede PPM showband. Het publiek was zeer gemeleerd en zonder enige moeite switchen ze over van pop naar rock en van levenslied naar foxtrot. Deze rasartiesten met een waanzinnige lichtshow maakten een topavond. De avond werd opgeluisterd door een optreden van Helemaal Hollands met heerlijke meezingers en tot in de late uurtjes dansten de Rhenenaren er flink op los. Het bleef nog lang onrustig op de berg.

Dank allemaal voor de mooie samenwerking, een eer en feest om te mogen doen. Jullie mooie compliment op de app deed ons gloeien van trots: “Bedankt voor het regelen, was een prima feest. Een 10?”

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2022 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.