JEDE koffie

JEDE Koffie is een van de grootste koffieleveranciers in Nederland en leveren verse bonenmachines, instantmachines en de freshbrew-apparaten. Daarnaast leveren ze ook Cup-a-Soup-automaten en koopsysteem-automaten voor frisdranken of versproducten. Vanuit Veenendaal bedient JEDE de zakelijke markt van koffie in de hele Benelux. JEDE staat bekend om zijn unieke serviceconcept, want dagelijks gaan de JEDE servicemedewerkers op pad en houden zij door heel de Benelux de voorraad ingrediënten bij de klant op locatie op peil.

Voor JEDE Koffie hebben we de koffie experience ontwikkeld in de nieuwe showroom van het bedrijf. Koffie is een beleving en dat wil je proeven en ervaren. Daarnaast is een koffiesmaak heel persoonlijk en daarvoor is de koffie experience de perfecte plek om in alle rust de koffie te komen proeven. In de experience ontwikkelde wij eveneens de vormgeving van de visuals, daarin zie je onderdelen van het proces die ervoor zorgen dat de koffie haar smaak krijgt.

Mediacampagne

De lancering van de koffie experience is gedaan met een mediacampagne, waarvoor wij de fotografie en teksten voor onze rekening namen. We hebben hierin gekozen om te werken met uiteenlopende sferen en belevingen, zodat de lezer steeds weer vanuit een ander perspectief kennismaakt met JEDE.

Wij vormen het full service marketingteam van de JEDE organisatie, we kunnen wel zeggen dat wij dagelijks klankbord zijn en ervoor zorgen – samen directeur Henk van der Weijden – dat JEDE de beste profilering krijgt binnen het werkveld. Wij houden ons dan ook bezig met de ontwikkeling en vormgeving van de brochures, advertenties en alle andere uitingen van JEDE koffie.

Een mooie samenwerking waar we heel trots op zijn!

Hieronder kunt u de foto’s bekijken:

jedecollagebrochures

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.