JCVANKESSEL

50 jaar bestaat het Bouwbedrijf JCVANKESSEL uit Geldermalsen. Tijd voor feest! Op vrijdag 5 november 2021 zijn de zakenrelaties uitgenodigd en op zaterdag 6 november 2021 was het de dag voor de medewerkers en familieleden. Een grote feesttent werd op het terrein van JCVANKESSEL gezet. In het coronatijdperk was het tot het laatste moment nog spannend of het door kon gaan, maar gelukkig hebben wij het kunnen vieren!

Gouden randje

Een grote gouden akte envelop is op de deurmat gevallen bij alle gasten. Via een prachtige eventsite website konden alle gasten zich aanmelden voor het event. Beide dagen zijn alle gasten ontvangen door twee oogverblindende JCVANKESSEL hostessen. De fotograaf legde alle prachtig uitziende gasten vast.

Waardevolle relaties

De lichten gingen uit en de spot ging aan, alle focus op het grote scherm. Daar startte de JCVANKESSEL film waar het verhaal van het bedrijf werd verteld. Het publiek was geroerd. Lisette de Jong presenteerde het geheel en kondigde eigenaar Adrie van Kessel aan. Hij had nog een mooie speech met een toost. Vervolgens kwam Paul Smit spreken, filosoof en cabaretier, wat een talent! De zaal heeft enorm gelachen en ze hebben er wat van opgestoken. Vervolgens was er een gezellig borrel & bites met goede muziek. Ook hebben de complimentendames de gasten verwonderd met rakende complimenten.

Ontroerende medewerkers

Ook deze dag begon met de ontroerende film over JCVANKESSEL, het welkomstwoord en toost door Adrie van Kessel. Daarna zijn de medewerkers actief aan de slag gegaan. Een gepersonaliseerde speurtocht door het bouwbedrijf was een groot succes. Van de kop van jut, tot spijkerboekhangen en gereedschap raden, allerlei spelletjes werden ingezet. De winnaars kregen na afloop een leuke prijs.

Vervolgens kon iedereen in de funroom zijn favoriete game nog een keer doen, voor de skisimulator en racesimulator waren in trek. Ook was er live entertainment en muziek. De dag werd afgesloten met heerlijke foodverrassingen die uitgeserveerd werden. Twee fantastische dagen!

Stevige roots

Het verhaal begint in 1971 als grondlegger Jan van Kessel start met het bouwbedrijf. Een geliefde en markante man met veel kennis en ervaring, die hij heeft opgedaan in de school des levens. In 1991 zette huidig eigenaar Adrie van Kessel zijn eerste stappen binnen de organisatie. Halverwege de jaren negentig ontwikkelde J.C. van Kessel al meer dan 10% van de totale industrieterreininvulling in Zuidwest Gelderland. Het bouwbedrijf heeft het liefst alle touwtjes zelf in handen; van ontwerp, bouw tot onderhoud. Dat blijkt ook uit de 11 bedrijven die onder de vleugels van Adrie floreren. Inmiddels zijn we 50 jaar verder en ontwikkelde JCVANKESSEL zich tot een succesvol familiebedrijf met trotsmakende projecten in heel Nederland.

 

Benieuwd naar de afterevent movie van de relatiedag? Bekijk hem hieronder.

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.