JCMY50!

Soms is een evenement zo bijzonder, dat je weet welke woorden ik ook zal gebruiken het zal nooit kunnen benoemen hoe het was. JCMY is namelijk het grootste event dat Youngwise ooit heeft georganiseerd en na 1,5 jaar voorbereiding was het eindelijk zover. 

Overtreffend jubileum

Het 50 jarig jubileum van deze wereld marktspeler in de edelmetalen recycling moest alle voorgaande evenementen overtreffen. Voor de 650 klanten vanuit de hele wereld staan de Jacomij feesten hoog aangeschreven ‘dat wil je niet missen’. De lat lag hoog, zeker omdat we bij alle voorgaande evenementen de afgelopen 10 jaar al zulke grootse eventconcepten hadden neergezet. Het doel was duidelijk; alles overtreffen, buitengewoon verrassen, de trotsheid van 50 jaar onderscheidend zijn en het familiegevoel overbrengen.

Inspiratiereis

We zijn gaan brainstormen en samen zijn we op inspiratiereis gegaan. En daar groeiden wilde ideeën uit tot een moodboard, we schreven de story line en creëerden een eventconcept die op alle fronten alles zou overtreffen wat de gasten ooit gezien hebben. Een roll over event, een term bedacht door ons aan de tekentafel. Maar dat is wat het was. We creëerden een magische droomwereld waarbij iedere 15 minuten een nieuwe beleving was in de vorm van een act.

Eventconcept

Midden tussen de eigen materialen van het bedrijf in een hal zo groots en hoog, dat was onze eventdome. Weergaloze acts vanuit de hele wereld stonden op 5 stages, kwamen uit de lucht en dansten op de muur. De robuuste bedrijfshal bouwden we om tot sprankelende evenement locatie. Onze eventstylisten richtte de grootse ruimte in tot een adembenemende feestzaal met mooie insta-waardige aankleding. De theaterdoeken, techniek, bijzondere decorbouw en grootse bloemdecoraties maakten de beleving af. De eventstyling moest zorgen voor de eerste wow factor. Alles was in de eventvormgeving volgens het sparkle concept.
Vanaf binnenkomst van de gasten was het totale programma minutieus geregisseerd. Alle internationaal en/of award winning acts waren gecustomized. De show werd ondersteund met op maat gemaakte content en werd geprojecteerd op waanzinnige projectieschermen van in totaal 50 meter.

Productie

De totale productie lag in handen van het team van Youngwise. Voor de show maakten wij de beeldproductie met animaties en werd ook de after movie door ons filmteam geproduceerd. In de aanloop naar het event toe hebben wij eveneens een pop-up uitnodiging gemaakt. De gasten konden zich inschrijven via de speciaal door ons ontwikkelde eventsite. Met deze eventsite kon men zich niet alleen inschrijven, maar kon als extra service ook een hotelkamer geboekt worden. Van a tot z een productie waarin alle elementen van de live communicatie van Youngwise tot uiting kwamen en het was weer een groot feest om dit te mogen doen voor deze bijzondere opdrachtgever.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.